مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بخش بسیار زیادی از آب آشامیدنی مورد نیاز شهروندان بجنورد، مرکز استان از سد شیرین دره تامین می شود که کاهش کیفیت آب این سد در برخی از مقاطع سال موجب گلایه مردم شده است.

سیدعقیل مرتضوی اظهار داشت: با توجه به گلایه و انتقاد شهروندان بجنورد بعضا از بوی نامطبوع آب، اجرای آبگیر شناور در دستور کار قرار گرفت تا برداشت آب از سطوح و لایه های باکیفیت دریاچه انجام شود.

وی افزود: اجرای این پروژه در مراحل پایانی است و با خرید تجهیزات و نصب، تا پایان امسال، به بهره برداری می رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی اظهار داشت: در عملیات انجام شده این طرح،  ۲ کیلومتر خط انتقال نیز اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: جهت مدیریت کیفیت آب در مخزن سد از ابتدای سال جاری  تجهیزاتی به صورت موقت نصب شده و اکنون، آب با کیفیت این سد، در مدار است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی گفت: برای جلوگیری از کاهش کیفیت آب سد شیرین دره، تخلیه رسوب ناشی از آورد سیلاب، انجام می شود و علاوه بر آن، برداشت و صید آبزیان، برای کاهش تراکم آنان در دست پیگیری است.

به گزارش ایرنا، در شرایطی که حدود ۵۰۰ لیتر از نیاز روزانه آب شهروندان بجنورد از آب سد شیرین دره تامین می شود، در مقاطعی از زمان، بوی ناخوشایند آب سد به یکی از دغدغه های اهالی مرکز خراسان شمالی تبدیل شده است.

سد شیرین دره واقع در ۶۵ کیلومتری شمال غربی شهر بجنورد، در محدوده شهرستان مانه و سملقان، بزرگترین سد خراسان شمالی است که بر روی رودخانه ای به همین نام، از سرشاخه ‌های رود اترک ساخته شد.

این سد با هدف کنترل و مهار سیلاب‌ها، تأمین آب آشامیدنی مورد نیاز برای شهر بجنورد و روستاهای مسیر خط انتقال، آب مورد نیاز صنایع و تامین آب لازم برای بهبود و توسعه کشاورزی زمین‌های پایین دست ساخته شده است.

عملیات ساخت این سد در مهرماه سال ۷۵ آغاز شد و در فروردین سال ۸۴ به بهره برداری رسید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.