آن روزها، در بحبوحه جنگ که آسمان شاهد نبرد نابرابر و ظالمانه بود، عده ای با شرارت های خود، خواستند ایران را ناامن کنند اما سردار شهید سپهبد حاج قاسم در مبارزه با سوداگران مرگ و اشرار هم کوتاه نیامد و رشادت هایش تصویری دیگری از امنیت آفرینی را خلق کرد.

این، حرف های دل حسین بهزادفر، خلبان بازنشسته خراسان شمالی است که در دوران دفاع مقدس برای شناسایی و انتقال مجروحان پرواز داشته است.

این خلبان بازنشسته هوانیروز که حضور فعال در عملیات مرصاد و مبارزه با منافقان داشت به خبرنگار ایرنا گفت: پروازهای متعددی با سردار سلیمانی داشتم،  از سال ۶۴ تا ۶۷ در ماموریت های مختلف در خدمت ایشان بودم.

وی اظهار داشت: ماموریت هایی که همراه حاج قاسم بودم،  در سیستان و بلوچستان،  جنوب کرمان و سیرجان بود.   

وی افزود: سردار سلیمانی از دلسوزانی بود که همواره دغدغه مبارزه با مواد مخدر داشت، در پروازهایی که برای بازدید از محل اجرای طرح های مبارزه با مواد مخدر و اشرار داشت همراه ایشان و شاهد بودم چقدر نگران جوانان بود.  

بهزادفر گفت: سردار سلیمانی،  طرح های متعددی برای مبارزه به سوداگران مرگ دادند و اجرای موفقیت آمیز آن، جلوی بسیاری از آسیب ها را گرفت،  طرح هایی که در شهرستان های زابل و سراوان استان سیستان و بلوچستان اجرا شد،  امنیت را به ارمغان آورد.  

وی خاطرنشان کرد: حاج قاسم را در پروازهایی که در کرمان داشت هم همراهی کردم،  این پروازها برای مبارزه با مواد مخدر و مبارزه با اشرار انجام می شد،  آن زمان، اشرار،  جنوب کرمان را ناامن کرده و راه را بر کامیون ها می بستند اما طرح های سردار، منطقه را امن کرد.

وی در باره ویژگی های حاج قاسم گفت: او، با افتادگی که داشت، خود را سردار دل ها کرد، هیچ گاه به سرباز به چشم نیروی زیردست نگاه نکرد،  فرمانده بود اما خود را بالاتر از رزمنده نمی دانست،  همه را همکار خود می دید نه فرمانده، بسیار افتاده بود، این ویژگی است که کمتر در میان فرماندهان سراغ داریم.  

این خلبان بازنشسته هوانیروز تصریح کرد: سردار،  خیلی به مقررات اهمیت می داد و انسان بسیار صادقی بود.

بهزادفر در بیان خاطره از سردار سلیمانی گفت: در یکی از ماموریت ها در جنوب سیستان و بلوچستان،  برای بررسی پشرفت کار پرواز داشتم، یکی از همراهان ما که از بچه های اصفهان بود به سردار گفت که نیاز به مرخصی دارد،  گرفتاری برایش پیش آمده و باید به اصفهان برود.  

وی افزود: سردار گفت که مرخصی با من و مشکلی نیست اما باید از خلبان درخواست کنی در صورت تمایل، تو را با پرواز به مقصد برساند.  

این خلبان بازنشسته هوانیروز گفت: سردار، فرمانده من بود و من در خدمت او، اما با این اقدام مرا شرمنده کرد، می توانست به من دستور دهد که همکارشان را برسانم اما این تصمیم را به من محول کرد.

قاسم سلیمانی ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ در روستای کوهستانی و دورافتاده قنات ملک در استان کرمان چشم به جهان گشود و در سن ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار ساختمان در کرمان شد.

با شروع جنگ تحمیلی، وی راهی جبهه شد و کمی بعد، فرمانده بسیجی‌های هم‌ولایتی‌اش شد و سپس لشگری از بسیجی‌ها تشکیل داد که به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت.

وی در طول دوران دفاع مقدس، با لشگر تحت‌ امر خود در عملیات‌های زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت.

قاسم سلیمانی اولین بار در آذر ۱۳۶۰ در عملیات مشترک ارتش و سپاه با نام عملیات طریق‌ القدس در غرب سوسنگرد بر اثر انفجار گلوله خمپاره از دست راست و شکم به شدت مصدوم شد.

با پایان جنگ، لشگر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند.

قاسم سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس تا زمانی که به سمت فرماندهی سپاه قدس منصوب شد، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان جنگید.

وی در سال ۱۳۷۶، از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرماندهی کل قوا، به تهران فراخوانده و مسوولیت سپاه قدس به او سپرده شد.

رهبر معظم انقلاب که بهمن ماه ۱۳۸۹ درجهٔ سرلشگری را به سلیمانی اعطا کرد، در تقدیر از عملکرد قاسم سلیمانی از او به عنوان «شهید زنده» نام بردند.

سردار حاج قاسم سلیمانی در اسفند ماه ۱۳۹۷ از سوی فرمانده معظم کل قوا به دریافت نشان ذوالفقار مفتخر شد.

نشان ذوالفقار پرافتخارترین نشان نظامی ایران است که پس از انقلاب برای نخستین بار توسط رهبری به سرلشگر سلیمانی اعطا شد.

بامداد جمعه ۱۳ دی‌ماه ۹۸ سردار سرلشکر سپهبدحاج «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس»، معاون الحشد الشعبی به دستور رییس جمهوری آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد ترور شده و به شهادت رسید.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.