سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان در آیین بهره‌برداری از این طرح ها به خبرنگار ایرنا گفت: برای اجرای این ۲ طرح درمانی مجموعا ۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات هتلینگ بیمارستان ها و دانشگاه علوم پزشکی استان هزینه شده است.

دکتر علی آرمیده با بیان اینکه به پنج میلیارد ریال اعتبار دیگر برای تکمیل این طرح ها نیاز است،  گفت: بخش مادر و کودک شامل ۲ اتاق برای استقرار پزشکان متخصص مرتبط است که از امروز متخصصان طب اولیای اطفال، بیهوشی و زنان در آن مستقر شده اند.  

وی افزود: اورژانس جدید بیمارستان نیز با ظرفیت ۲۰ تخت در مرحله نخست با حضور پزشک متخصص طب اورژانس، آماده خدمت رسانی به شهروندان است.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی شیروان اخیرا به‌روزرسانی و داروخانه آن به صورت شبانه‌روزی فعال شده است،  گفت: با توجه به اینکه این بیمارستان به بیماران ۲ شهرستان شیروان و فاروج خدمات می دهد، افزودن برخی بخش ها و نیز توسعه و گسترش بخش های موجود در آن، برای جلب رضایت مراجعان، ضروری است.

آرمیده با بیان اینکه بخش نوزادان بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان نیز در حال راه انداری است، افزود: با تغییرات صورت گرفته این مرکز درمانی به سطح یک بیمارستان آموزشی و پژوهشی ارتقا یافته است.

بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان دارای بخش های زنان و زایمان، اطفال، دیالیز، آی. سی. یو و ان. آی. سی. یو، بخش مادر و کودک، سونوگرافی، آزمایشگاه، ماموگرافی، رادیولوژی، اورژانس، داروخانه و کلینیک تخصصی است.

این بیمارستان ۱۲۴ تختخوابی از سال ۷۴ در پنج طبقه فعالیت خود را آغاز کرده بود که در سال ۹۶ با افتتاح بیمارستان ۲۳۰ تختخوابی آیت الله هاشمی رفسنجانی، وضعیت درمانی این شهرستان ارتقا یافت.

شهرستان شیروان با ۱۵۶ هزار نفر،  دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی محسوب می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.