حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی روز سه شنبه در نشست با طلاب، فضلا و روحانیان خراسان شمالی در محل مصلای امام خمینی (ره) بجنورد گفت: در هر موقعیت زمانی و مکانی، علوم باید با مقتضیات و نیازهای آن دوره همخوانی داشته باشد، به گونه ای که هم اکنون برای رشد علوم حوزوی به ۱۲۰ تفسیر اسلامی در رشته های مختلف علمی نیاز داریم.
وی افزود: روحانیون نباید به دروس موجود حوزه های علمیه بسنده کنند بلکه باید تفاسیر جدید از رشته های مختلف چون حقوق، علوم سیاسی و پزشکی ارائه داده و بسته به نیاز روز جامعه و مخاطبان به دنبال علوم مفید و تفاسیر جدید باشند.
قرائتی با بیان اینکه زبان تبلیغ از جایگاه ویژه ای برخوردار است، افزود: در عصری زندگی می کنیم که مردم حوصله و وقت زیادی ندارند بنابراین باید سخنرانی ها فشرده، واضح و کوتاه باشد به گونه ای که قرآن را به زبان امروزی و قابل فهم ارائه دهیم.
وی اظهار داشت: دروس طلاب خواهر نیز باید در چهارچوب مسائل و مشکلات بانوان جامعه باشد و هیچ الزامی بر یکی بودن دروس آنها با آقایان نیست زیرا که آنها مشکلات و دغدغه های خاص خود را دارند و علمی که قادر به رفع دغدغه های جامعه نباشد، شایستگی اطلاق عنوان علم را ندارد، به تعبیری علم مورد نظر اسلام باید یا مشکلی از جامعه یا حداقل مشکل یک فرد را برطرف کند.
رییس ستاد اقامه نماز، ضمن انتقاد از ثبت نام شمار زیادی از داوطلبان برای تصاحب کرسی های نمایندگی مجلس گفت: در برخی از حوزه های انتخابیه برای تصاحب یک کرسی نمایندگی ۳۰ نفر، نام نویسی می کنند و همه دلیل ثبت نام خود را تکلیف شرعی می دانند و اگر به آنها بگوییم که وظیفه شرعی خود را در امور قرآنی نیز می توانید به جا بیاورید، شانه خالی می کنند که جای تاسف دارد.
حجت الاسلام قرائتی امروز به استان خراسان شمالی سفر کرده است که دیدار با دانشجویان و شرکت در اجلاس استانی نماز از دیگر برنامههای وی عنوان شده است.