محمدرضا سیفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در بجنورد با بیان اینکه دانش آموزان عشایر در ۶ هزار و ۸۰ مدرسه تحصیل می کنند اظهار داشت: هم اکنون در زمینه تحصیل دانش آموزان ۵۲۸ چادر و ۲۰۳ دستگاه کانکس کمبود داریم که البته در این باره، قرارگاه محرومیت زدایی سپاه قول یاری داده است.
وی در باره مشکلات رفت و آمد معلمان با اجرایی شدن سهمیه بندی بنزین گفت: در ابتدای اجرای طرح افزایش بهای بنزین، از طریق یکی از خبرنگاران، با دکتر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه رایزنی کردیم که برای راهبران آموزشی و معلمان عشایری سهمیه بنزین داده شود و جوابی که ایشان داد، قول مساعدت و تخصیص سهیمه بود که تاکنون در حد حرف باقی مانده و اقدامی از طرف دولت نشده است.
وی در باره اعتبارات مدارس عشایر گفت: اعتبار این مدارس وابسته به میزان اعتباری معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش است.
سیفی گفت: این درحالی است که بر اساس قانونی که رییس جمهوری امسال آن را مصوب کرد، باید در لایحه بودجه، یک ردیف اعتباری ویژه تحت عنوان توسعه آموزش و پرورش عشایر می داشتیم که به آن بی توجهی شد.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: برای طراحان لایحه بودجه مشکلات مدارس عشایر مهم نیست.
مهمترین نیاز آموزش و پرورش اجرا شدن قانون است
سیفی با اشاره به اینکه مهم ترین نیاز آموزش و پرورش اجرا شدن قانون است افزود: ما به نمایندگی از دانش آموزان محروم عشایری توقع زیادی از مسولان نداریم، تنها درخواست این است که اساسنامه مدارس عشایری که پنج سال قبل از سوی رییس جمهوری به عنوان رییس شورای عالی آموزش و پرورش، امضا و ابلاغ شده است، اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر هر یک از این بندهای اساسنامه اجرا شود می توانیم تمام برنامه های مورد نیاز دانش آموزان عشایر را محقق کنیم.
وی با بیان اینکه بهزودی شاهد اتفاقات خوبی در زمینه فضا و تجهیزات در مدارس عشایر سطح کشور خواهیم بود افزود: در دولت تدبیر و امید تعداد مدارس شبانه روزی عشایری رشد قابل توجهای داشته است اما لازم است بیشتر مورد حمایت قرار گیرند.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش با کیفیت حق تمام دانش آموزان است.
بیش از ۱۸۲ هزار دانش آموز عشایری در ۲۳ استان در حال تحصیل هستند.