محمدعلی شجاعی روز یکشنبه در نشست بررسی مشکلات سرویس حمل و نقل دانشجویان که با حضور روسای دانشگاه ها، شهردار و شورای مشورتی دانشجویان برگزار شد، اظهار داشت: ضعف سیستم حمل و نقل شهری در مرکز استان که گریبانگیر دانشجویان هم شده است، حاصل کم کاری شهرداری است.
وی گفت: اولویت ما رفع و تکمیل ناوگان حمل و نقل دانشجویان است و این موضوع بهزودی در نشستی با حضور مسوولان شهرداری بجنورد، شورای مشورتی دانشجویان و معاونت سیاسی استانداری مورد بررسی و واکاوی قرار میگیرد و در خصوص رفع آن چاره جویی می شود.
استاندار خراسان شمالی افزود: در بودجه سال ۹۹ اعتبار برای بازگشایی خیابان قیام بجنورد به منظور کوتاه کردن مسیر تردد دانشجویان به دانشگاه در نظر گرفته خواهد شد و تا یک ماه آینده تمامی تملکات مسیر خیابان قیام باید توسط شهرداری مشخص شود.
وی گفت: شهرداری باید روند بازگشایی این خیابان را با تخصیص ۱۲ میلیارد ریال از محل معوقات شهرداری بجنورد از استانداری آغاز کند و با تخصیص اعتبارات بیشتر در سال آینده این پروژه به سرانجام برسد.
احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد هم در این نشست گشایش ادامه خیابان قیام به دانشگاه را امری ضروری دانست و گفت: هم اکنون دانشجویان برای رسیدن به این مرکز آموزشی مسیری طولانی را طی می کنند.
در سال تحصیلی امسال در دانشگاه بجنورد چهار هزار و ۵۱۰ دانشجو در ۲۱ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته کارشناسی زیر نظر ۱۷۱ عضو هیات علمی و ۹۴ پرسنل تحصیل می کنند.
هم اکنون ۳۹ دانشگاه و موسسه آموزش عالی در استان فعالیت دارند که حدود ۴۰ هزار دانشجو در این مراکز تحصیل می کنند.
حدود ۲ هزار و ۳۰۰ تاکسی تلفنی، ۸۰۰ تاکسی عمومی و ۷۱ دستگاه اتوبوس در شهر ۲۱۰ هزار نفری بجنورد کار جابجایی مسافر را انجام می دهند.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است.