معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار شیروان پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عملیات ساخت این کارگاه در مساحت ۸۰۰ مترمربع در هشت ماه به پایان خواهد رسید که برای اجرای آن ۶ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره روستایی با کارمزد ۶ درصد منظور شده است.

صمد ایزانلو با بیان اینکه با اتمام ساخت این کارگاه برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی می شود، گفت: صنعتگر مجری این طرح پیش از این در کارگاه کوچک خود کاشی هایی با کیفیت تولید می کرد که برای تزیین مناره و گنبد مساجد، بافت های سنتی و اماکن مذهبی کاربرد داشت و بخشی از آن به خارج از کشور از جمله آفریقای جنوبی و عربستان صادر می شد.

وی با اشاره به نیاز این منطقه به استفاده از کاشی های سنتی با رنگ و لعاب زیبا، اصالت، سنتی و جذاب بودن و تطبیق این کاشی ها با روحیات و خلقیات مردم را از ویژگی های این تولیدات دانست و گفت: همین امر باعث خواهد شد که این هنر جایگاه خود را حفظ کرده و گسترش یابد و کسانی که در این حرفه اشتغال دارند از درآمد نسبتا خوبی برخوردار هستند.

هم اکنون در استان خراسان شمالی تنها یک کارگاه تولید کاشی سنتی در بجنورد با تولیداتی نظیر کاشی سنتی هفت رنگ، آجر معقلی، رسمی بندی و کاربندی، معرق کاشی، مقرنس کاری، تولید آجر، خشت و جوک لعابدار فعالیت دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.