رئیس اداره مشارکتهای مردمی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی روز چهارشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: مدیران مدارس غیردولتی برای تعیین میزان شهریه، باید اطلاعات خدمات آموزشی مدرسه خود را در سامانه مربوط به شهریه، درج کنند.
مسعود عزیزی اظهار داشت: با بررسی اطلاعات درج شده در این سامانه، میزان شهریه مدارس تعیین می شود که بر این اساس در این استان شهریه برخی از مدارس هیچ افزایش نداشته و برخی تا ۲۹ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه مدیران برخی مدارس نسبت به کمی افزایش شهریه خود اعتراض داشته اند، تاکید کرد: افزایش شهریه مدارس غیردولتی، با توجه به هزینه هایی که اداره این مدارس برای موسسان آن دارد، گریز ناپذیر است زیرا بیشتر این مدارس در فضای استیجاری استقرار دارند و امسال میزان اجاره بهای آنها افزایش یافته و علاوه بر آن هزینه های مربوط به مواد مصرفی و تامین نیروی انسانی هم بالا رفته است.
رئیس اداره مشارکتهای مردمی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: در شرایط کنونی، هزینه ها بالا است و حتی این میزان افزایش شهریه ها، نمی تواند برای فعالان این بخش صرفه اقتصادی چندانی داشته باشد.
به گزارش ایرنا، حدود ۸ درصد از دانش آموزان خراسان شمالی، در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند که این رقم به دلیل محرومیت این استان و استقبال کمتر خانواده ها ۳.۵ درصد پایین تر از میانگین کشوری آن است.
سال تحصیلی گذشته در خراسان شمالی، در دوره ابتدایی ۹ هزار و ۸۹۶ دانش آموز در ۱۰۲ مدرسه، در دوره متوسطه اول ۲ هزار و ۵۳۶ دانش آموز در ۳۳ مدرسه و در دوره متوسطه دوم هزار و ۶ نفر در ۲۱ مدرسه غیردولتی تحصیل می کردند.
در خراسان شمالی، ۱۶۵ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه تحصیل می کنند.
۷۱۸۵/۵۱۳۲