رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی از تغییر روش در اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی در این استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، پارسی پور در نشست خبری، با اشاره به اینکه بهترین راهبرد در شرایط کنونی اقتصاد مقاومتی است، گفت: اقتصاد مقاومتی به ویژه برای خراسان شمالی که استانی روستایی است، موجب تنوع بخشی به حوزه اقتصاد این استان می شود.

وی با تصریح بر اینکه قبول داریم در این استان از این ظرفیت بزرگ بهره چندانی نبرده ایم، افزود: بررسی های لازم در این حوزه انجام و قرار بر این شد تا شیوه کار طرح های اقتصاد مقاومتی تغییر پیدا کند.

پارسی پور ادامه داد: بر این اساس سعی بر این شده تا در هر شهرستانی مزیت ها شناسایی شوند و برای آن ها مسیر زنجیره ارزش تعریف شود.

وی اظهار کرد: اکنون 18 پروژه اقتصاد مقاومتی در استان به تصویب رسیده است که تاکنون 14 پروژه نیز ابلاغ شده است.

این مقام مسئول توضیح داد: پروژه نوغانداری در خراسان شمالی در ستاد ملی اقتصاد مقاومتی ارائه و با چارچوب اقتصاد مقاومتی مطرح شد.

وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی و مصوب شدن اعتبارات تملک دارایی، سرمایه ای و در بخش سرمایه گذاری، بیان کرد: طی این سفر 44 طرح در 9 بخش با اعتبار 9 هزار و 390 میلیارد ریال برای سال 98 و 99 مصوب شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی تصریح کرد: از رقم مذکور عدد سه هزار و 450 میلیارد ریال اعتبارات سهم صندوق توسعه ملی و پنج هزار و 940 میلیارد ریال نیز اعتباری است که به وزارت خانه ها و دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شده که 50 درصد متعلق به سال جاری و 50 درصد نیز متعلق به سال آینده است.

وی گفت: مرحله نخست تخصیص در سازمان برنامه و بودجه کشور نهایی شده اما هنوز بالاغ نشده است و اختصاص 30 درصد بسته شده که به زودی این امر انجام می شود.

پارسی پور در  ارتباط با اعتبارات اختصاص یافته برای جبران سیل خراسان شمالی نیز گفت: در ابتدا مبلغ 10 میلیارد تومان به عنوان تنخواه در روزهای ابتدایی سال اختصاص یافت.

وی افزود: بعد از آن رقم 72 میلیارد تومان از محل اعتبارات 98 ابلاغ شد که تاکنون 36 میلیارد تومان تخصیص دارد که ابلاغ آن به زودی به دستگاه ها اعلام می شود.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.