یک روانشناس بالینی گفت: ازدواج دختران و پسران از قومیت های مختلف با یکدیگر برای جوانان پیشنهاد نمی شود.
دکتر حامد سجادپو در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، با اشاره به اینکه هرکدام از قومیت ها اعتقادات و رفتارهای خاصی را دارند، اضافه کرد: مسائل فرهنگی و به قول معروف هم کف بودن زوجین 70 درصد در ازدواج موفق مؤثر است و از اهمیت خاصی برخوردار است که باید مورد توجه زوجین قرار بگیرد.
وی با تاکید براینکه عشق به تنهایی برای ازدواج کافی نیست، ادامه داد: برای دختر یا پسر ترک مسائلی می تواند اهمیت داشته باشد که برای دختر یا پسر کرد این مسائل متفاوت است و همین مسئله می تواند در زندگی مشترک برای هر دو طرف مشکلاتی را ایجاد کند.
سجادپور با بیان اینکه خیانت هایی که پس از ازدواج شکل می گیرد به رابطه های قبل از ازدواج باز می گردد، تصریح کرد: ازدواج در سن پایین موجب می شود که اگر دختر یا پسری قبل از ازدواج رابطه ای داشته است بعد از ازدواج نیز درگیر همان رابطه باشد و از همین جهت حداقل سن ازدواج را برای دختران 21 سال و برای پسران 23 سال بیان می کنیم.
به گفته وی حداقل سن ازدواج بیشتر از اختلاف سنی اهمیت دارد و گاهی اوقات افرادی که با عشق ازدواج می کنند و معیارهای ازدواج مانند مسائل اقتصادی، فرهنگی، هم خوانی شخصیتی را جدی نمی گیرند، باید بدانند که با هیجان ازدواج می کنند اما باید با منطق زندگی کنند.
به گفته این روانشناس زمانی که این آیتم ها وجود ندارد و خانواده ها با ازدواج دختر و پسر مخالفت می کنند، اگر این افراد با شخص دیگری ازدواج کنند، تمام خاطرات خوب خود با شخص قبلی را در ذهن دارند و همسر خود را شخصی که در گذشته رابطه داشته اند مقایسه می کنند.
سجادپور ادامه داد: اگر خانواده ها نیز با این ازدواج مخالفت نکنند باز هم به جدایی ختم می شود و اینگونه است که رابطه ای دو سر باخت را برای هر شخص به دنبال دارد و درشرایط اول نیز اولین پیش زمینه برای خیانت را ایجاد می کند.
وی با تاکید به اینکه افرادی که دچار شکست عشقی قبل از ازدواج می شوند پیش از اینکه رابطه جدیدی را شروع کنند بهتر است به روان درمانگر مراجعه کنند، اظهار کرد: روان درمانگر با نشان دادن آینده و استفاده از تکنیک های روانی کمک می کند تا این شخص آمادگی شروع یک رابطه جدید را داشته باشد.
سجادپور در رابطه با اختلاف سنی بین زوجین بیان کرد: اختلاف سنی بین سه تا هفت سال و یا چهار تا هشت سال باید باشد که حداقل سن ازدواج از این مسئله مهم تر است.
به گفته وی دختر یا پسری که حداقل سن ازدواج را دارند با منطق خود ازدواج و زندگی می کنند و این مسئله می تواند از طلاق های زیادی که به علت درک نادرست زوجین از یکدیگر اتفاق می افتد، پیشگیری کند.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SAانتهای پیام