به گزارش ایرنا عصر دوشنبه، معصومه ابتکار، معاون رییس جمهوری در امور بانوان و خانواده در بازدید از مجتمع سنتی دامپروری این بانوی کارآفرین که کارش را با گرفتن تسهیلات از کمیته امداد امام خمینی (ره) و خرید یک راس گاو آغاز کرده، از تلاش های این بانو و ایجاد فرصت اشتغال برای شماری از جوانان قدردانی کرد.
عزت عصمت پناه، این بانوی کارآفرین که تا چند سال پیش مستمری بگیر کمیته امداد حضرت امام (ره) بود، اکنون یکی از زنان توانمندی است که با توکل بر خدا، با نداری و فقر جنگیده و امروز زمینه اشتغال ۶ نفر را نیز فراهم کرده است.
این بانوی ۵۸ ساله کارآفرین در گفت گو با خبرنگار ایرنا گفت: در ۱۶ سالگی ازدواج کردم و در همان سال های ابتدایی زندگی همسرم بر اثر یک اتفاق به زندان افتاد و مشکلاتمان از همان زمان که باید جریمه ۱۰ میلیون ریالی همسرم را می پرداختم، آغاز شد.
عصمت پناه با اشاره به اینکه برای پایان دادن به فقر و نداری برای دریافت وام به کمیته امداد امام خمینی مراجعه کرده است، بیان داشت: با وام من موافقت نشد و این بار همسرم را جلو انداختم که به وی وام تعلق گرفت و نخستین سرمایه ام یک راس گاو شد و آستین ها را بالا زدم و یک راس را به ۷ راس رساندم و در این بین چند راس را هم برای رفع مشکلات به فروش رساندم.
وی افزود: برای مسیر کارم، هدفگذاری کردم و نخستین هدف ایجاد شرکت جمع آوری شیر بود که به تنهایی به در منازل دامداران مراجعه و شیر تولیدی آنان را جمع آوری می کردم که در آن روزها ۳۰ کیلوگرم شیر جمع آوری می کردم و اکنون به افزون بر۳ تن رسیده است و از این مقدار ۲۰۰ کیلوگرم شیر تولیدی دامداری خودم است.
وی که مدرک پنجم ابتدایی را از نهضت سوادآموزی گرفته، افزود: تا قبل از سال ۹۰ بدون گواهینامه رانندگی کرده و شیرها را از دامداری ها جمع آوری می کردم اما با توجه به خطرات این کار سال ۹۰ پیگیر گواهینامه شده و حالا بی دغدغه با خودرو مخصوص حمل شیر، تولیدات را به کارخانه های فراورده های لبنی انتقال می دهم.
وی صنعتی کردن دامداری را برنامه پیش روی خود خواند و بیان داشت: پروانه گاوداری صنعتی را دریافت کرده ام و اکنون پیگیر دریافت تسهیلات ۴۰ میلیارد ریالی از جهاد کشاورزی هستم.
عصمت پناه که در حال حاضر تعداد دام هایش به ۳۰ راس رسیده، افزود: اگر در این مدت دام ها را نمی فروختم هم اکنون به ۲۰۰ راس رسیده بودند اما در مسیر با فروختن گوساله و گاوها، مجوز حفر چاه دریافت کردم، مغازه خریدم و شرایط زندگی را برای خود و فرزندانم بهبود بخشیدم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵ نیروی کار بیمه شده در مجموعه زیر مدیریتش فعالیت ثابت دارند و تعدادی هم غیرمستقیم در ارتباط هستند، افزود: راه اندازی کارخانه لبنیات را در ذهنم ترسیم کرده ام و بعد از راه اندازی مجتمع صنعتی دامپروری، کارگاه تولید لبنیات را راه اندازی می کنم تا با همت همه بتوانم این کارگاه را به یک واحد صنعتی تولیدی تبدیل کنم.
شهر تیتکانلو در ۸ کیلومتری مرکز شهرستان فاروج واقع است.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری که امروز به خراسان شمالی سفر کرده بود، علاوه بر شرکت در نشست شورای برنامه ریزی این استان، حضور در جمع مدیران و سازمان های مردم نهاد حوزه بانوان و رونمایی از طرح بانوی آب، از ۲ طرح کار آفرینی بانوان در شهرستان های شیروان و فاروج دیدن کرد.
۵۱۳۲/۷۱۸۷