احمد دلیر روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استانداردهای مختلف فنی و حرفه ای چهارچوبی برای ارائه آموزش (حرفه) به صورت سراسری در تمام کشور و سازمان های مرتبط است و این استانداردها شامل دسته بندی های مختلف با ویژگی های مختص به خود است.
وی گفت: استانداردها به وسیله کارشناسان کشوری که در رشته مربوطه تخصص دارند تهیه و تنظیم می شود و به تائید سازمان آموزش فنی و حرفه ای و نیز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می رسد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان فاروج در حوزه ثبت یک استاندارد فنی و حرفه ای پیشگام بوده، بیان داشت: برای برندسازی نام زعفران فاروج پیگیری هایی توسط کارشناسان مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان برای جذب کارآفرینان و استادان صاحبنظر در زمینه اصلاح کشت زعفران و تجاری سازی آن صورت گرفت که به موجب آن، استاندارد عنوان شده توسط کارشناسان مجرب سازمان فنی و حرفه ای تدوین و به سازمان ارسال شد.
وی گفت: پس از تدوین این استاندارد و ارسال آن به سازمان، در ۱۶ تیرماه این استاندارد تایید و در فهرست استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای قرار گرفت.
سطح زیر کشت زعفران در شهرستان فاروج، قطب تولید این محصول در خراسان شمالی، به ۲ هزار هکتار رسیده و میزان عملکرد این محصول در هر هکتار در مزارع شهرستان ۵۶۰ کیلوگرم گل است که از این مقدار ۷ کیلوگرم سرگل برداشت می شود.
۳ هزارو ۹۰۰ نفر در فاروج بهره بردار این محصول هستند و ۳ واحد فرآوری و صنایع تبدیلی در این حوزه فعال و ۲ واحد هم با دریافت مجوز راه اندازی در حال ساخت است.

۵۱۳۲/۷۱۸۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.