علی عابدی روز پنجشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با انتشار فراخوان پنجمین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی، ۵۰ اثر از سوی هنرمندان و صنعتگران استان به این معاونت ارسال شد و با توجه به استقبالی که هنرمندان صنایع دستی از این فراخوان دارند هنوز هم ارسال آثار ادامه دارد و ممکن است تعداد آن ها برای شرکت در داوری دریافت نشان مرغوبیت صنایع دستی افزایش یابد.

وی در ادامه افزود: این آثار در گروه های صنایع دستی چوب و سنگ، مشبک، خراطی، جواهر سازی، نساجی، گلیم و ساخت ادوات موسیقی است و در مجموع آثار محصولی موفق به دریافت نشان ملی مرغوبیت می شود که واجد معیارهای مرغوبیت، اصالت، نوآوری و قابلیت بازاریابی و عرضه در بازار باشد.

وی گفت: به منظور ارزیابی دقیق آثار و حفظ جنبه های تخصصی و ارتقای سطح اعتبار برنامه نشان، آثار ارسال شده توسط کمیته استانی بررسی شده و سپس به مرحله بعد خواهد رفت.

وی در مورد مزایای دریافت این نشان نیز افزود: آثار هنرمندانی که موفق به دریافت نشان ملی مرغوبیت کالای صنایع دستی می شوند پس از بررسی به یک کمیته داوری جهت دریافت نشان بین المللی یونسکو (مهر اصالت) ارسال خواهد شد و گرفتن مهر یونسکو  در مطرح شدن آثار در سطح بین المللی و برند سازی و بازار یابی تأثیر ویژه ای دارد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی اظهار داشت: تا کنون ۵۴ اثر صنایع دستی استان دارای نشان ملی مرغوبیت و ۴ اثر نیز مهر اصالت یونسکو دریافت کرده است.

فعالان صنایع دستی خراسان شمالی در افزون بر ۶۰ رشته صنایع دستی فعالیت دارند.

خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.

ب/ ۶۰۴۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.