به گزارش ایرنا سعید رحمانی فضلی روز شنبه در آیین تجلیل از دانش آموزان برتر علمی آموزشگاه شبانه روزی دخترانه شیروان اظهار داشت: در مدارس هوشمند اجرای تمامی فرآیندها و برنامه های آموزشی و مدیریتی براساس نظام آموزشی ( پژوهش محور) با بکارگیری جدیدترین فناوری های نوین علمی، از جمله تدریس در کلاس به صورت رایانه ای و چینش صندلی ها به صورت کارگاهی اجرا می شود.
وی در ادامه گفت: سال های اخیر شاهد رشد و پیشرفت خوبی در ساخت مدارس، تجهیز و نوسازی آنان هستیم که با تخصیص اعتبارات وضعیت مطلوب تر هم می شود.
وی با بیان اینکه این شهرستان از لحاظ علمی بسیار پیشرفت کرده است گفت: در همین راستا اگر رتبه های کنکور ،المپیادهای علمی در سال های گذشته مرور کنیم متوجه خواهیم شد که دانش آموزان در روستاهای مرزی همواره پیشتازان علمی کشور بوده اند و این اتفاق مبارکی برای نظام جمهوری اسلامی است.
رحمانی فضلی با تاکید بر خودباوری دانش آموزان در تمامی عرصه های زندگی افزود: استعدادهای بسیار زیادی در مدارس نهفته است که با افزایش روحیه خودباوری و اعتماد به نفس می توانند با شناسایی اهداف و دنبال کردن برنامه های علمی، سبب ارتقای کیفیت زندگی بشر و تقویت بعد امید به زندگی در جوامع بشری باشند.
هم اکنون این شهرستان هشت دبیرستان شبانه روزی دخترانه و پسرانه دارد. 28 هزار دانش آموز در 421 آموزشگاه شهری و روستایی شیروان زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.
7186/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.