به گزارش ایرنا سیدمحمد احمدی چهارشنبه شب در نشست کارگروه های آموزشی و فرهنگی خراسان شمالی اظهار داشت:
می توان با ارتقای وضعیت تکریم ارباب رجوع، در این حوزه موثر عمل کرده و صنعت گردشگری سلامت این استان را توسعه داد.
وی با اشاره به ظرفیت های علمی و فرهنگی خراسان شمالی گفت: در کشور ترکمنستان زمینه های لازم برای تبادل اطلاعات و تعامل در حوزه های فرهنگی و علمی وجود دارد.
وی افزود: اکنون تلاش می کنیم تا بستر لازم برای ادامه مذاکرات گذشته بخش دانشگاهی استان خراسان شمالی با ترکمنستان فراهم شود.

* توانایی خراسان شمالی در بخش صنعت و کشاورزی
سفیر ایران در ترکمنستان از مرز مشترک طولانی به عنوان ظرفیتی برای رشد و شکوفایی استان در آینده یاد کرد و گفت: باید از این ظرفیت برای گسترش روابط تجاری بهره برد و رشد و توسعه استان را رقم زد.
احمدی به شناخت جدیدی که از این استان به دست آورده اشاره کرد و افزود: باید ظرفیت های این استان در بخش های مختلف در خارج از مرزها نیز معرفی و به کار گرفته شود.

* پیشران های اقتصادی، محور تفاهم با کشور ترکمنستان
استاندار خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: پیشران های اقتصادی استان مانند کشاورزی، گردشگری و صنعت، تکیه گاه و محور اصلی تفاهم ما با کشور ترکمنستان خواهد بود.
محمدعلی شجاعی اظهار داشت: طرح ها و ایده های اجرایی ما در بخش های مختلف باید با نگاه به آینده باشد.
وی تاکید کرد: به سفیر ایران در ترکمنستان اعلام می کنیم که به گفته ها و تعهدات سفارت ایران در قبال کشور میزبان که به نیابت از خراسان شمالی داده شود، پایبند خواهیم بود.
شجاعی افزود: به تمام تعهدات خود در مقام اجرا پایبند خواهیم بود و کسی را که بخواهد حتی یک گام بر خلاف تفاهم نامه ها بردارد، نخواهیم بخشید.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی گفت: ما باید کار در سطح بین الملل را یاد گرفته و آداب و چهارچوب های آن را رعایت کنیم.
وی اظهار داشت: ادبیات کاری استان در مقام اجرا، انجام امور در قالب کار تیمی مشترک به طور تخصصی است و پیش از سفر سفیر کشورمان در ترکمنستان، جلسات تخصصی در حوزه های مختلف، برگزار و داشته های استان احصا شده تا از انجام کارهای انفرادی پرهیز شود.
شجاعی افزود: مدیران اجرایی باید داشته های استان را در بخش های مختلف، تعیین و برای انجام فعالیت مشترک با کشور ترکمنستان اعلام کنند.
وی گفت: خراسان شمالی باید در بخش بهداشت و درمان، بخشی را که از نظر تجهیزات و نیروی انسانی متخصص و مجهز است، مشخص کند تا سفارت ایران با اعلام آن به کشور ترکمنستان زمینه ایجاد و توسعه گردشگری سلامت را رقم بزند.
وی به توانمندی استان در بخش دانشگاهی نیز اشاره کرد و گفت: باید رشته های تحصیلی دارای ظرفیت پذیرش دانشجوی خارجی، برپایی همایش ها و فعالیت های علمی مشترک با کشور ترکمنستان، جمع بندی و اعلام شود.
شجاعی افزود: در بخش فرهنگ و ورزش نیز می توانیم فعالیت های مشترک زیادی با ترکمنستان داشته باشیم که ساخت فیلم مستند و سریال و برگزاری اردوهای ورزشی مشترک از آن جمله است.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی اظهار داشت: این خطه به عنوان استانی مرزی، وظایفی ملی نیز بر عهده دارد که تمام توان خود را برای انجام آن به کار خواهد گرفت.
شجاعی بر پیگیری سفیر ایران در ترکمنستان برای برقراری پروازهای بجنورد - عشق آباد در قالب تورهای گردشگری تاکید کرد.
استان خراسان شمالی افزون بر 301 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان دارد.
3007/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.