حسن پارسی پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تلاش داریم تا برای تحقق اهداف توسعه کارها، برنامه محور پیگیری شود.
وی تصریح کرد: بودجه، ابزار تحقق اهداف است و اگر برنامه ضعیف باشد، بودجه نمی تواند کارها را به خوبی پیش ببرد.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات و بودجه ها محدود و تقاضا ها نامحدود است گفت: باید تلاش کنیم تا با برنامه ریزی درست، از اعتبارات محدود حداکثر استفاده را داشته باشیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در تهیه سند توسعه استان، سند آمایش سرزمینی استان مبنا قرار گرفته و به عنوان پایه مطالعات سند توسعه استان مورد توجه بوده است.
پارسی پور با بیان اینکه سند آمایش سرزمینی استان توسط تیم توانمند و بسیار قوی تهیه و در استان و سطح کشور مصوب شده است افزود: با تصویب آن در شورای عالی آمایش کشور، برای ابلاغ به استان ها اقدام می شود.
وی در باره نگرانی های دوستداران محیط زیست از اینکه در سند آمایش سرزمینی، موضوغ آب و خاک و منابع طبیعی به خوبی مورد توجه قرار نگرفته است گفت: در سند آمایش سرزمینی، ظرفیت همه بخش ها برای توسعه مناطق مختلف مد نظر بوده است و این سند به دنبال توسعه و ساماندهی مناطق مختلف بوده و با هدف افزایش بهره وری در استان تهیه شده است بنابراین نگاه ما در این سند، توجه به بخش خاص نیست و ظرفیت های مختلف برای توسعه مد نظر است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی تصریح کرد: سند آمایش سرزمینی، ترسیم کننده چشم اندازی برای آینده بوده و وقتی بنا است توسعه در همه بخش ها اتفاق افتد، باید ظرفیت ها در تمام بخش ها دیده شود.
وی در باره تدوین سند توسعه استان گفت: یکی از برنامه های سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها تهیه و تدوین برنامه سند توسعه است و استاندار خراسان شمالی هم پیش از این مهلت 10 روزه ای برای تدوین این سند تعیین کرد که البته این اقدام در طول 9 روز محقق و پیش نویس اولیه در اختیار استاندار قرار گرفت.
پارسی پور افزود: پیش نویس این سند هفته پیش در اختیار فرمانداران گذاشته شد تا با انجام کار کارشناسی در سه روز، نظر شهرستان ها هم در این سند اعمال و لحاظ شود.
وی گفت: امروز هم پیش نویس سند توسعه استان در اختیار نخبگان دانشگاه ها، ان.جی.او ها و بخش خصوصی گذاشته شده است تا نقطه نظرات این قشر هم در آن لحاظ و سندی مور وفاق همه تهیه شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی اظهار داشت: قرار است دانشگاهیان و بخش خصوصی هم در یک هفته نظر خود را منعکس و این سند برای رونمایی آماده شود تا گامی برای رسیدن به اهداف کلان استان در توسعه برداشته شود.
استان 853 هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است.
7185/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.