به گزارش ایرنا، سعیدرضا قنبرزاده روز چهارشنبه در آیین تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت افزود: اجتماعی شدن سلامت به عنوان یک سیاست راهبردی به منظور ارتقای سلامت عمومی با هدف کاهش نابرابری ها، هماهنگی های بین بخشی و نظامند کردن مشارکت های اجتماعی در حوزه سلامت، دنبال می شود.
وی گفت: هدف از توسعه مسوولیت اجتماعی اصحاب رسانه آن نیست در بحث درمان و مسایل بهداشت درگیر شوند، بلکه باید در حوزه مسوولیت پذیری اجتماعی سلامت، مشارکت داشته باشند.
قنبرزاده افزود: مجمع سلامت در مراکز استان ها و شهرستان ها با هدف کاهش نابرابری ها، هماهنگی های بین بخشی و ایجاد ساختار و نظامند کردن مشارکت های اجتماعی با تشکیل کانون های سلامت محله در شهرستان ها آغاز بکار کرده و شایسته است خبرنگاران در قالب تورهای یکروزه گرشگری علمی، ضمن بازدید از این مراکز، شهروندان را با عملکرد آنها آشنا سازند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشک تربت حیدریه نیز گفت: یکی از سیاست ها و اولویت های کاری ما خودمراقبتی و تقویت سواد سلامت آحاد شهروندان است.
الهام بهره مند افزود: آمارها نشان می دهد 94 درصد مراجعان به مراکز درمانی از خدمات درمانی ارایه شده، راضی بودند که البته برای خود ما این رقم راضی کننده نیست.
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به 350 هزار نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات می دهد.
این دانشگاه 190 تخت در بیمارستان نهم دی تربت حیدریه و 20 تخت در مه ولات دارد.
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دارای 52 نفر عضو هیات علمی و 619 نفر دانشجو است که دانشجویان در 10 رشته مامایی، اتاق عمل، هوشبری، پرستاری، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، بهداشت عمومی، فوریت پزشکی، تکنسین سلامت دهان و دندان و در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته تحصیل می کنند.
ناوگان آمبولانسی این مرکز درمانی این شهرستان به 47 دستگاه می رسد.
شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
6121/1744
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.