محمد مقدوری عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس ظرفیت پیشین 563 هزار مترمکعبی ذخیره سازی آب شهر مشهد هم اکنون به افزون بر یک میلیون و 700 هزار مترمکعب رسیده است.
وی ادامه داد: این ظرفیت با ساخت مخازن شرکت آب و فاضلاب مشهد طی چهار سال و مخازن شرکت آب منطقه ای ایجاد و موجب شده ضریب اطمینان، درجه خطرپذیری و استفاده از موقعیت ذخیره سازی در شرایط خاص خراسان رضوی تا 200 درصد افزایش یابد.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: همچنین از دیگر اقدامات عمرانی مهم دولت تدبیر و امید برای حل مشکل کم آبی در این استان به اتمام رساندن ساخت چهار سد 'چهچهه، قره تیکان، بار و ارداک' است.
وی افزود: خطوط انتقال آب مربوط به این سدها و بطور شاخص خط انتقال آب سد ارداک نیز ساخته شده و علاوه بر آن خط انتقال آب بین شهرستانی و چند خط انتقال آب کوچکتر هم اجرا شده اند.
مقدوری ادامه داد: اقدام شاخص عمرانی دیگر دولت تدبیر و امید برای حل مشکل کم آبی در خراسان رضوی ساخت تصفیه خانه های فاضلاب است. اقدامات استان در این ارتباط خاص و ویژه بوده است. بطور مثال در مشهد ساخت تصفیه خانه های فاضلاب 'خین عرب' و 'ال تیمور' ظرفیت 100 هزار مترمکعبی تصفیه روزانه فاضلاب این کلانشهر را به 263 هزار مترمکعب رساند.
وی گفت: در همین راستا شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی در زمینه جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهرجدید گلبهار، سبزوار، کاشمر و تربت حیدریه نیز فعال شده است.
تامین و توزیع آب 74 شهر استان به جز مشهد بر عهده شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی است. یک میلیون و 750 هزار نفر در سطح این استان تحت پوشش شبکه آب و 420 هزار نفر تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.
همچنین یک میلیون و 80 هزار مشترک آب و 670 هزار مشترک فاضلاب تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب مشهد هستند. بر این اساس 9/99 درصد جمعیت کلانشهر مشهد زیر پوشش خدمات شبکه آبرسانی و 57 درصد آن تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند. آب مورد نیاز شهر مشهد از 370 حلقه چاه، یک دهنه چشمه، دو رشته قنات و سدهای طرق، دوستی و کارده تامین می شود.
1922/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.