محمد حاجیان شهری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد ماشین کشاورزی از زمان آغاز اجرای طرح پلاک گذاری در این بخش از سال 1394 تا کنون پلاک گرفته اند. با پلاک گذاری ماشینهای کشاورزی علاوه بر امکان تردد این خودروها در جاده های بین شهری، امکان به وثیقه گذاشتن ماشینهای کشاورزی برای ضمانتهای بانکی نیز فراهم می شود.
وی ادامه داد: در مجموع 13 هزار دستگاه انواع تراکتور و ماشینهای بخش کشاورزی در خراسان رضوی در نوبت دریافت پلاک هستند که با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی این استان در اجرای طرح در سطح کشور برتر است.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی هدف از اجرای این برنامه را اهداف انتظامی، امنیتی و اقتصادی و نیز عاملی برای ایجاد ساز و کار کنترلی در تردد وسایل نقلیه کشاورزی، ساماندهی نقل و انتقال وسایل کشاورزی، نظارت و پایش ماشین آلات موجود جهت برنامه ریزیهای کوتاه مدت و بلند مدت، فراهم کردن امکان بیمه ماشینهای کشاورزی و استفاده از مزایای آن بیان کرد.
وی گفت: متقاضیان می توانند از طریق سازمان نظام وظیفه و راهنمایی و رانندگی نسبت به دریافت پلاک اقدام نمایند.
36 هزار دستگاه تراکتور در خراسان رضوی فعال است که بیش از 48 درصد از این تعداد دارای عمر بالای 13 سال و نیازمند نوسازی هستند.
7496/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.