دکتر محمد رشتی باف روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تخلفات شامل عدم انطباق محل نگهداری غذای گوشتخواران باغ وحش و همچنین شرایط قرنطینه آنها با موازین و اصول بهداشتی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: مالک باغ وحش می تواند نسبت به این کاستی ها در مدتی کوتاه اقدام کرده و با تامین نظر کارشناسان دامپزشکی بزودی این محل را بازگشایی کند.
وی بیان کرد: وظیفه دامپزشکی نظارت بر مراقبت های بهداشتی و کنترل بیماریهای مشترک بین انسان، دام و پرندگان در باغ وحش شامل هاری، آنفلوانزا، نیوکاسل، آنفلوانزای فوق حاد و مسری است.
رشتی باف افزود: یک دامپزشک در محل باغ وحش برای نظارت و مراقبت های بهداشتی حضور دارد.
معاون سلامت دامپزشکی خراسان رضوی گفت: غذای گوشتخواران باغ وحش طبق نظارت های انجام شده مشکلی نداشته و معمولا از گوشت الاغ در این زمینه استفاده شده است.
هفته پیش خبر کشف هشت تخته پوست ببر و دو تخته پوست یوزپلنگ به همراه چهار جمجمه ببر در باغ وحش مشهد بازتاب گسترده ای در سایت های مختلف و فضای مجازی داشت و پس از چند روز خبر تعطیلی این باغ وحش از سوی معاون دادستان مرکز خراسان رضوی و معاون سلامت دامپزشکی خراسان رضوی اعلام شد.
پیشینه تاسیس نخستین باغ ‌وحش مشهد به سال 1339 برمی گردد که محل آن در محدوده خواجه ‌ربیع قرار داشت. با ایجاد شرکت باغ ‌وحش وکیل ‌آباد در سال 1356 باغ وحش جدید در ورودی پارک جنگلی وکیل ‌آباد مستقر شد.
باغ وحش وکیل آباد بزرگترین باغ ‌وحش ایران است و بیشترین حیوانات و تنوع جانوری را دارد که از جمله می‌ توان به شیر، ببر، خرس، خوک، گراز، گربه وحشی، انواع پرندگان، چهار نوع گوزن، شامپانزه و جانوران دیگر اشاره کرد.
هم اکنون 107 گونه و 680 نمونه جانوری در باغ وحش مشهد نگهداری می شود. این گونه ها شامل 64 گونه بومی و 43 گونه غیربومی و نمونه های جانوری نیز شامل 240 پستاندار، 393 پرنده و 47 خزنده و دوزیست است.
3027/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.