دکتر محمدناصر فرقانی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این فناوری پزشکی می توان بطور همزمان به منظور مکانیابی غدد لنفاوی و تومورهای سرطانی غیر قابل لمس پستان با دقت بالا بهره برد.
وی ادامه داد: تاکنون عملهای جراحی غدد لنفاوی سرطان پستان با دستگاه ' گاماپروب' صورت می گرفت که این خود مستلزم تزریق ماده رادیواکتیو و همچنین نیاز به وجود تجهیزات پزشکی هسته ای بود. دستگاه سنتی مگ ساخت انگلیس و قیمت آن دو هزار میلیارد ریال است.
این جراح سرطان پستان گفت: نخستین عمل جراحی سرطان پستان با استفاده از فناوری مواد غیرپرتوزا با همکاری دکتر 'آسیه سادات فتاحی' طی روزهای اخیر با موفقیت در بیمارستان امید مشهد صورت گرفت.
وی افزود: فناوری دستگاه سنتی مگ با استفاده از مواد غیر پرتوزا(آیرون اکساید) به منظور شناسایی غدد لنفاوی سرطانی زیربغل و همچنین کاشت 'مگسید' به عنوان نخستین نشانگر مگنتیک در شناسایی توده های غیرقابل لمس در سرطان پستان مزایای زیادی دارد.
دکتر فرقانی اشاره به مزایای فناوری پیشرفته در جراحی سرطان پستان اشاره و بیان کرد: استفاده از مواد غیرپرتوزا باعث جلوگیری از دریافت مواد پرتوزا به بیمار، همراهان و تیم جراحی می شود. همچنین با این روش امکان اعمال جراحی سرطان پستان در بیمارستانهای فاقد مراکز پزشکی هسته ای و شهرهای کوچک وجود دارد.
وی اظهار داشت: با استفاده از این روش دیگر نیازی به بستری شدن بیمار در بخش پزشکی هسته ای حداکثر 24 ساعت پیش از عمل جراحی به منظور تزریق نشانگر نیست چون امکان تزریق نشانگر از 20 دقیقه تا یک هفته پیش از عمل جراحی به صورت سرپایی ممکن می شود.
3027/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.