سید ابوالفضل رضوی شنبه شب در نشست شورای اداری استان خراسان رضوی افزود: بر اساس سیاستهای بالا دستی نیازمند ایجاد سالانه 308 هزار شغل در روستاها هستیم.
وی اظهار داشت: 70 درصد روستائیان از داشتن سند ملکی و 30 درصد نیز از داشتن سند مسکونی محرومند که این امر هم راستا با سیاستهای توسعه روستاها نیست.
وی به تولید 9 میلیون تن گندم در روستاها اشاره کرد و گفت: هر کیلو گرم گندم حدود 13 هزار ریال خریداری می شود و این خریدها حجم عظیم از گردش مالی را در روستاها بوجود می آورد.
رضوی افزود: این در حالی است که از فعالیت بانکها در این واحدهای تولیدی خبری نیست یعنی تولیدات متعلق به روستا اما اقتصاد آن متعلق به شهرهاست.
وی بافتهای قدیمی روستا را ظرفیتی برای ثروت آفرینی دانست و اظهار داشت: توسعه امری برنامه ای، هدفدار، تدریجی، جمعی، توقف ناپذیر و جامع به منظور بهبود کمی و کیفی زندگی افراد جامعه است.
وی گفت: ورود مردم در فعالیتهای اقتصادی یکی از ابزارهای مهم ماندگاری، پویایی و شادمانی است لذا توسعه زمانی اتفاق می افتد که با مشارکت مردم همراه باشد.

* نرخ بیکاری در خراسان رضوی 3.6 درصد کاهش یافت
استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: نرخ بیکاری در این استان طی بهار سال جاری 10.7 درصد بود که نسبت به مدت مشابه پارسال 3.6 درصد کاهش داشت.
علیرضا رشیدیان افزود: در این مدت نرخ مشارکت اقتصادی استان 1.8 درصد کاهش داشته و نرخ متقاضیان کار استان نیز کمی کاهش یافته و متعادل تر شده است.
وی اظهار داشت: این موفقیت ها مرهون عملکرد فعالان اقتصادی استان است که امیدبخش رسیدن به نرخ بیکاری هفت درصد است.

*سکونت یک میلیون و 700 هزار نفر در بافت فرسوده خراسان رضوی
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی هم گفت: به عنوان نخستین استان کشور برنامه بازآفرینی بافت های فرسوده و ناایمن شهری در افق 1400 را به همراه برش مربوط به دستگاه های مسئول و برش شهرستانی تدوین کردیم.
محمد مقدوری افزود: 19 میلیون جمعیت کشور در وسعت 141 هزار هکتار بافت فرسوده، ناکارآمد و نا ایمن در 543 شهر و 2 هزار و 700 محله ساکن هستند.
وی اظهار داشت: استان خراسان رضوی با یک میلیون و 717 هزار نفر ساکن بافت های فرسوده 8.2 درصد از ساکنان این محلات کشور را در 117 محله خود جای داده است.
وی گفت: این محلات که شامل سه بخش یعنی بافت های فرسوده شهری، تاریخی و سکونتگاه های غیر رسمی است در مجموع 9 هزار و 202 هکتار از وسعت استان را شامل می شود که 6.5 درصد وسعت بافت های فرسوده کشور است.
مقدوری افزود: براساس برنامه مدون 58 محله از 117 محله فرسوده شهری و بافت تاریخی و حاشیه ای شهر های این استان تا سال 1400 بازسازی و بهسازی می شود.
وی اظهار داشت: منابع مورد نیاز مالی این طرح نیز از چهار بخش شامل بودجه های عمومی دولت، سرمایه گذاری بخش خصوصی، اعتبارات شهرداری ها و سایر دستگاه های عضو ستاد بازآفرینی این بافت ها تامین می شود.
3221 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.