علیرضا حسین زاده عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بارندگی مطلوب در بهار و مبارزه با سن گندم از دلایل افزایش سطح زیر کشت گندم در گناباد به شمار می رود.
وی همچنین توانمندسازی روستاییان را مولفه مهم کاهش مهاجرت از مناطق روستایی ذکر و بیان کرد: ادارات مربوطه باید با برگزاری دوره های آموزشی توانمندیهای بالقوه روستاییان را متناسب با سطح تحصیلات در هر بخش شناسایی و با پرداخت تسهیلات و به فعلیت رساندن آنها در اشتغال پایدار و افزایش ماندگاری سهیم باشند.
او ادامه داد: باید محصولات خاص کشاورزی دارای جنبه اقتصادی و ارزش افزوده هر روستا شناسایی و به عنوان یک برند برای توسعه و رونق اقتصادی مطرح شوند.
وی گفت: مدیریت جهاد کشاورزی گناباد در این زمینه در کنار آموزش دوره ای روستاییان برای تغییر الگوی کشت از سنتی به صنعتی، برن سازی الگوهای کشت موفق مناطق روستایی را در دست اقدام دارد و ظرفیتهای تعدادی از مناطق در این زمینه شناسایی شد که از جمله آن می توان به آموزش دو هزار نفر از فعالان بخش کشاورزی طی پارسال اشاره کرد.
34 هزار بهره بردار بخش کشاورزی گناباد در سطح 20 هزار هکتار کشتزار آبی، 1700 هکتار دیمزار و با 00 هزار راس دام سالانه 87 هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی تولید و روانه بازار می کنند. آب کشاورزی این شهرستان از 400 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق و 346 رشته قنات تامین می شود.
گناباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
2095/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.