سعید رئیسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این شرایط جوانان علاقه مند و مستعد نیشابوری بخاطر ضعف توان مالیحتی از شرکت در کلاسهای مربیگری و داوری که در سطح استان برگزار می شوند باز می مانند و همین باعث می شود فوتبال این شهرستان ارتقا نیابد.
وی به فعالیت 50 تیم فوتبال در شهرستان نیشابور اشاره و بیان کرد: امسال آخرین سالی است که به این تیمها برای ثبت باشگاه مهلت داده شده تا ضوابط کمیسیون ماده پنج را اخد کنند. تیمهای فوتبال بعد از پایان این فرصت دیگر نمی توانند به صورت تیم فعالیت کنند.
رئیس هیات فوتبال نیشابور ادامه داد: هم اینک تیمهای استقلال و پرسپولیس این شهرستان در لیگ استان خراسان رضوی حضور دارند، تیم فوتبال نونهالان نیشابور پارسال به مقام قهرمانی استان رسید و به مسابقات کشوری راه یافت و نیز هفت نفر از فوتبالیستهای نیشابور به تیمهایی مانند سپاهان و پدیده پیوسته اند.
وی گفت: این در حالی است که بازیکنان فوتبال در نیشابور از باشگاهها پولی دریافت نمی کنند و اگر هم پرداخت شود از 10میلیون ریال تجاوز نمی کند. هزار و 500ن فر در رشته فوتبال در این شهرستان فعالیت دارند.
رئیس اداره ورزش و جوانان نیشابور نیز به خبرنگار ایرنا گفت: هم اینک در این شهرستان چند زمین چمن طبیعی در اختیار آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه ای، سازمان آتش نشانی، اداره ورزش، هنرستان کشاورزی و اردوگاه باغرود قرار دارد. دو زمین چمن مصنوعی نیز در اختیار بخش خصوصی است اما بخشهای این شهرستان هنوز زمین چمن استاندارد فوتبال ندارند.
رضا ترشیزیان افزود: این شهرستان در زمینه زیرساختهای لازم برای فوتبال کمبودهایی دارد که باید سرمایه گذاری لازم برای رفع کمبودها صورت گیرد.
وی ادامه داد: کسب عنوان قرمانی تیم فوتبال نیشابور در رده نونهالان استان نویدبخش آینده ای روشن برای فوتبال این شهرستان است که البته در این میان حمایت بخش خصوصی بسیار مهم بود.
رئیس اداره ورزش و جوانان نیشابور گفت: باشگاههای فوتبال در نیشابور از پارسال راه اندازی شده و در رده نوجوانان مجوز فعالیت گرفته اند. امسال نیز باشگاههای رده نونهالان، جوانان و بزرگسالان در حال طی مقدمات لازم برای دریافت مجوز هستند تا بتوان مسابقات را به صورت رسمی برگزار کرد.
وی افزود: در صورتی که تیمهای فوتبال مجوز باشگاه نداشته باشند از شرکت در مسابقات باز می مانند و وارد بخش ورزشهای محلی خواهند شد و اگر در روستا باشند در قالب تیمهای روستایی قرار می گیرند.

**فوتبال نیشابور دستخوش عدم مدیریت و سیاسی کاری شده است
یک پیشکسوت عرصه فوتبال ‌نیشابور نیز به خبرنگار ایرنا گفت: رشد فوتبال این شهرستان نیازمند توجه مسئولان است اما ظرف پنج سال اخیر هیات فوتبال نیشابور شش سرپرست داشته و همین تغییر مدیریت باعث لطمه های زیادی می شود.
محمود مداحی فقدان فضای ورزشی مناسب و کافی و کمبود مربیان باتجربه را از مهمترین مشکلات فوتبال نیشابور ذکر و بیان کرد: این شهرستان استعدادهای فوتبالی بسیار خوبی دارد ولی به دلیل شرایط اقتصادی، فقدان مربیان مجرب از پیشرفت بازمانده اند.
وی افزود: برای ساختن یک فوتبالیست حرفه ای حداقل 10 سال زمان صرف و سرمایه گذاری می شود. نیشابور در فوتبال پایه در سطح خراسان رضوی بسیار خوب ظاهر شده ولی برای رسیدن به سطوح بالاتر نیازمند حمایت اقتصادی است لذا سازمان مردم نهادی با عنوان 'یاران توسعه ورزش' تاسیس شده و در این چارچوب به دنبال جلب حمایت حامیان ورزشی هستیم.
این فعال ورزش گفت: طی سفر اخیر رییس جمهوری به نیشابور مبلغ 150 میلیارد برای توسعه زیرساختهای ورزش شهرستان اختصاص یافت که قرار است طی دو سال جذب شود و بر این اساس ظرف این مدت شاهد اتفاقات خوبی در ورزش نیشابور خواهیم بود.
مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در فاصله 127 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
9869/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
9 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.