محمد هادی مهدی نیا روز شنبه در نشست خبری افزود: کمربند جنوبی مشهد مصوبات لازم را در استان دریافت کرده و در سطح ملی نیز دارای مصوبات لازم است.
وی با بیان اینکه تاکنون یکهزار میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده است، اظهار کرد: این پروژه با 85 درصد پیشرفت فیزیکی توجیهات ترافیکی بسیار قوی دارد.
وی گفت: پروژه کمربند جنوبی مشهد جنبه قضایی پیدا کرده است و از استاندار درخواست می کنیم از طریق گفت و گو بین نهادها این مشکل را برطرف کند.
مهدی نیا با اشاره به توقف پروژه کمربند جنوبی در پی دغدغه فعالان زیست محیطی افزود: استاندار خراسان رضوی در این زمینه مکاتبه ای با تهران داشته و رونوشت آن نیز به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی اظهار کرد: این پروژه یک لبه شهری است که اجازه نمی دهد بعد از آن شهر توسعه پیدا کند ولی برای کنترل اراضی بلافصل این بزرگراه باید کار جهادی انجام شده و فضای سبز اطراف آن حفظ شود.
وی گفت: بیش از 90 درصد اراضی متصل به کمربند جنوبی متعلق به دولت است لذا باید نظارت های لازم وجود داشته باشد تا این اراضی تغییر کاربری نداشته و تصرف عدوانی در آنها صورت نگیرد.
مطالعات پروژه کمربند جنوبی مشهد از سال 1378 و عملیات اجرایی آن نیز از سال 1390 آغاز شد.

* صدور پروانه ساخت و ساز در بافت اطراف حرم مطهر رضوی طی سه روز
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد افزود: روند نوسازی و بهسازی بافت فرسوده اطراف حرم مطهر رضوی نیز باید تسریع شود.
وی اظهار کرد: هم اکنون صدور پروانه ساخت و ساز در بافت فرسوده اطراف حرم مطهر رضوی در شورای شهر تسهیل شده و این پروانه طی سه روز صادر می شود.
وی با بیان اینکه اجرای طرح قبلی نوسازی بافت فرسوده اطراف حرم مطهر رضوی توسط شورای عالی شهرسازی و معماری متوقف شد گفت: طرح جدید نیاز به اصلاحات داشت و قرار بود اصلاحات لازم برای تسریع روند نوسازی این بافت به تصویب شورای عالی شهرسازی برسد که این کار تاکنون انجام نشده است.
مهدی نیا افزود: اگر به فکر هویت شهر باشیم، باید شرایط امروز را بسنجیم در غیر این صورت خرابه ای که امروز ایجاد شده 20 سال دیگر ادامه پیدا خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه نباید نگاه سیاسی را جایگزین رویکرد تخصصی کنیم اظهار کرد: باید کار را به اتمام رساند و تلاش کرد تبعات آن به حداقل برسد.
وی گفت: بیش از 2 هزار هکتار بافت فرسوده در مشهد وجود دارد اما طی سالهای 87 تا 95 فقط برای سه درصد این بافت پروانه ساخت صادر شده است.
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد افزود: این میزان صدور پروانه بیانگر این است که بافت فرسوده به بافت مرده تبدیل شده لذا باید شهروندان و سرمایه گذاران را برای ورود به این بافت تشویق کرد.
وی اظهار کرد: در این راستا و در چارچوب تسهیلات دولت برای نوسازی بافتهای فرسوده 20 دفتر تسهیلگری به منظور افزایش مشارکت مردم و سرمایه گذاران در مشهد راه اندازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه بطور میانگین مهلت لازم برای صدور پروانه ساختمان بین سه تا هشت ماه است گفت: پارسال چهار هزار و 692 فقره پروانه ساختمان در مشهد صادر شد.
مهدی نیا افزود: طی 2 ماه امسال نیز 941 پروانه ساخت و ساز صادر شد که نسبت به مدت مشابه پارسال 30 درصد افزایش داشته است.
اجرای طرح نوسازی بافت فرسوده منطقه ثامن مشهد و پیرامون حرم مطهر رضوی در محدوده ای به وسعت 310 هکتار از سال 1371 آغاز شده و تاکنون 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

* پلیس ساختمان عملکرد خوبی ندارد
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شهر مشهد اظهار کرد: عملکرد پلیس ساختمان به هیچ عنوان رضایت بخش نیست و خواستار رسیدگی به این موضوع در جلسات متعدد شده ایم.
وی گفت: طی بررسی پرونده تخلف ساخت و ساز در کمیسیون ماده صد، یک طبقه دیگر به ساختمان متخلف افزوده می شود که این وضعیت به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
وی افزود: به نظر می رسد کارکرد فعلی پلیس ساختمان ناسالم است و برای اصلاح آن باید از روش های نوین کنترل ساخت و سازها و استفاده از تکنولوژی های روز مانند پهبادها و عکس های ماهواره ای استفاده کرد.
7505/ 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.