محمدعلی فرهمندراد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ارزش ناخالص محصول خاکشیر امسال را 25 میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: با هدف تشویق و ترغیبب کشاورزان نیشابوری به کشت این محصول برخی اقلام نهاده های کشاورزی از جمله کودهای بهاره و پاییزه بدون تغییر نسبت به پارسال در اختیار آنها قرار گرفته است.
وی افزود: خاکشیر به دو صورت مستقل و مخلوط داخل مزارع تولید می شود و به دلیل نیاز کم آبی یعنی سه مدار آبگیری در مقایسه با پنج مدار آبگیری گندم صرفه اقتصادی خوبی برای روستائیان دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ادامه داد: یکی دیگر از محاسن این محصول دوره کاشت تا برداشت کوتاه بوده و زمان برداشت آن از 20 اردیبهشت آغاز و تا نیمه خرداد ادامه دارد.

* برداشت 400 کیلوگرم زیره آبی از هر هکتار
وی همچنین گفت: سطح زیر کشت زیره سبز آبی در این شهرستان 100 هکتار و دیم 500 هکتار بوده و متوسط عملکرد زیره سبز در به ازا هر هکتار آبی 400 کیلوگرم و دیم 200 کیلوگرم است.
فرهمندراد افزود: کشت زیره در این شهرستان با توجه به شرایط آب و هوایی و همچنین نوع بستر و شرایط اقلیمی منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است. این محصول به دلیل خاصیت دارویی بسیار بالا می‌تواند درآمدزایی قابل توجهی را برای تولیدکننده و بهره‌ برداران بوجود آورد.
76 نوع از 83 نوع محصول تولیدی استان خراسان رضوی در نیشابور کشت ‌می‌شود. 91 هزار و 508 هکتار زمین در نیشابور زیر کشت محصولات کشاورزی است. از این سطح 13 هزار و 208 هکتار کشت دیم و بقیه کشت آبی می باشد. بخش کشاورزی نیشابور در تولید محصولاتی همچون گندم، جو، پنبه، خیار، سیر، بادمجان، کدو، سبزیجات، سیب، گلابی و گیلاس رتبه های نخست تا سوم را در خراسان رضوی دارد. مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در فاصله 127 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
9869/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.