این کنگره با موضوعهای مشهد 'زائر و زیارت، فردوسی، پاداست زبان فارسی' و نیشابور 'خیام، نیشابور و سایر جلوه های و نمادهای تاریخی، فرهنگی، دینی، ادبی، عرفانی، مفاخر و مشاهیر' برپا شد و طی آن شاعران اشعار خود را در سه قالب کلاسیک، سپید و فولکوریک به این گنگره ارائه کردند.
معاون هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در کنگره گفت: ایرانیان استعداد ذاتی و علاقه به شعر و شاعری دارند و هر وقت با شعر روبه رو می شوند شور و نشاط شاعری در آنها زنده می شود. خطه خراسان نیز در عرصه شعر فارسی جایگاه ویژه ای دارد.
محمدمجتبی حسینی افزود: شاعری هنر هر ایرانی است و وجود شعرای بلند آوازه ای همچون فردوسی، خیام، عطار، سعدی و حافظ که شهره جهانی دارند گویای همین حقیقت است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این کنگره گفت: باید زبان فارسی را به صورت ویژه گرامی بداریم و در تقویم رسمی ادبیات کشور کنگره بین المللی شعر توس تا نیشابور جایگاه ویژه ای پیدا کند.
سید سعید سرابی افزود: نسبتب به جریانهای ادبی خراسان نیز باید نگاه ویژه ای داشت زیرا خراسان رضوی قابلیت این را دارد که به عنوان قطب ادبی ایران کشور قرار بگیرد.
25 اردیبهشت در تقویم رسمی ایران 'روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت فردوسی' نامیده شده است.
7496/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.