علیرضا جمیع روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تفاوت استاندارد تولید این 2 محصول افزود: در تولید آب معدنی پالایش فیزیکی شامل صاف کردن و یک کاسه کردن انجام می شود و منابع تامین این محصول نیز چشمه و آب حاصل از حفاریهای مختلف برای استفاده از آبهای زیرزمینی است.
وی اظهار کرد: در تولید آب آشامیدنی علاوه بر روشهای یادشده، میکروب کشی با اشعه 'یو.وی' و 'ازن' نیز انجام می شود و آب این محصول از منابعی چون چشمه، قنات، چاه و آب حاصل از ذوب شدن یخچالهای طبیعی تامین می شود.
وی گفت: از هفت واحد تولید کننده آب معدنی دارای پروانه استاندارد در خراسان رضوی چهار واحد در شهرستان مشهد و سه واحد در شهرستانهای کلات، چناران و فریمان فعالیت دارند.
جمیع افزود: از 13 واحد تولید کننده آب آشامیدنی استاندارد استان نیز 6 واحد در مشهد، سه واحد در گناباد و چهار واحد در شهرستانهای تربت جام، فریمان، چناران و نیشابور فعال هستند.
وی اظهار کرد: این محصولات در ظروف نیم و یک و نیم لیتری بسته بندی و توزیع می شود و یک واحد تولید آب معدنی در کلات محصولات خود را در ظروف بزرگ مورد استفاده در آب سردکنها بسته بندی می کند.
وی با تاکید بر ثبت تاریخ تولید و انقضا بر روی این محصولات، آنها را مشمول قوانین و مقررات اداره نظارت بر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانست و گفت: از ابتدای امسال تاکنون فقط یک پروانه استاندارد تولید آب معدنی در استان به علت عدم پایبندی واحد تولیدی مربوطه به استانداردهای لازم، لغو شده است.
هم اکنون هزار و 730 واحد تولیدی و خدماتی در خراسان رضوی تحت نظارت اداره کل استاندارد این استان هستند و تاکنون 2 هزار و 344 پروانه اجباری و 300 پروانه تشویقی استاندارد برای محصولات این واحدها صادر شده است.
1922/3221/ 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.