عبدالرضا عزیزی عصر چهارشنبه در مراسم رونمایی از طرح جامع مانا (مشارکت اجتماعی، نهضت اشتغال) در مشهد افزود: براساس قانون، سه درصد استخدام افراد در ادارات باید به معلولان اختصاص یابد اما از آن هم دریغ می شود.
وی اظهار کرد: یا استخدام وجود ندارد یا بی توجهی در این زمینه فراوان است.
وی با بیان اینکه با نبود شغل و شیوع بیکاری در جامعه مواجه هستیم گفت: نه تنها برای معلولان بلکه برای دیگر افراد هم باید اشتغال ایجاد شود.
عزیزی افزود: باید هزینه های تولید کاهش یابد زیرا هزینه های زیاد تولید اشتغال در جامعه را با مشکل مواجه می کند.
وی با بیان اینکه سود بانکی 2 رقمی تولید را مقرون به صرفه نمی کند، اظهار کرد: با این اقدام هنگامی که تولید کننده 10 تا 15 درصد سود می کند باید بیش از 20 درصد به بانکها سود بدهد.
وی گفت: باید هزینه تولید و سود بانکی کاهش یابد و دولت برای وام های بانکی یارانه پرداخت کند تا شاهد افزایش اشتغال باشیم.
عزیزی با بیان اینکه جز مردم هیچ بخشی نمی تواند در حل مشکل اشتغال کمک کند، افزود: سالانه 100 هزار معلول به جمعیت معلولان جامعه اضافه می شود و به همین ترتیب شمار معلولان نیازمند شغل نیز افزایش می یابد.
وی اظهار کرد: تشکیل صندوق فرصت های شغلی ویژه معلولان و مددجویان اقدام خوبی از سوی بهزیستی است اما هنوز معطل مانده که وزارت کار باید این طرح را در دولت مطرح و در این زمینه اقدام کند.

* اشتغال معلولان باید به گفتمان غالب جامعه تبدیل شود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: اشتغال معلولان باید به گفتمان غالب جامعه تبدیل شود تا شاهد اجتماعی شدن اشتغال آنان باشیم.
سید جواد حسینی افزود: برای این کار باید نمادینه سازی، ستاد سازی و نهاد سازی انجام شود.
وی با بیان اینکه همه باید برای اشتغال مددجویان آستین ها را بالا بزنیم، اظهار کرد: در اجرای طرح مانا در این استان 9 کمیته کاری به عنوان ستاد اجرایی طرح طراحی شده و قرار است در طول سال امور مربوط به اشتغال مددجویان و معلولان زیر پوشش نهادهای حمایتی را پیگیری کند.
وی گفت: طرح مانا در چهار محور شامل گفتمان سازی، به کارگیری همه ظرفیت های جامعه برای اشتغال مددجویان، گسترش قلمرو کمک و یاوری به مددجویان بهزیستی با رویکرد اشتغال، تغییر رویکرد به مددجویان بهزیستی از نیاز محور به دانایی محور، اجرا می شود.
حسینی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 22 هزار و 607 شغل برای مددجویان بهزیستی در این استان ایجاد شده است، افزود: طی 10 ماه امسال 17 درصد کمک های مردمی و 12 درصد کمک های دولتی به بخش اشتغال مددجویان و معلولان افزوده شده است.
وی اظهار کرد: در استان خراسان رضوی بیش از 400 شرکت فناور و دانش بنیان وجود دارد که 350 محصول صادراتی تولید می کند و 2200 مددجوی نخبه در این استان شناسایی شده که برای ایجاد شرکت دانش بنیان مورد حمایت قرار می گیرند.
وی گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است 110 اتحادیه صنفی، هزار و 162 تشکل مردم نهاد، 286 تشکل خیریه و بیش از 30 انجمن صنفی و تخصصی صنعتی و تولیدی استان در زمینه اشتغال مددجویان و معلولان کمک کنند.
7496 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.