به گزارش ایرنا، مهدی ناصری روز چهارشنبه در کارگروه تخصصی زنان و خانواده افزود: این مهم به خصوص در حوزه بسیج بانوان مصداق های زیادی دارد و اعضای کارگروه تخصصی زنان و خانواده چه در بین خود و چه در بین مراجعان دستگاه می توانند این بانوان را شناسایی و ضمن کشف استعدادهای آنان، از نقش تاثیرگذار آن ها بهره ببرند.
وی در عین حال گفت: این مهم می تواند از آسیب های احتمالی که ممکن است گریبان بانوان را بگیرد نیز، بکاهد زیرا متاسفانه در جامعه ما زنان بیش از مردان در معرض آسیب های مختلف قرار دارند و لذا توجه به بانوان باید با دقت بیشتری صورت گیرد.
رییس اداره بهزیستی تربت حیدریه نیز ضمن هشدار نسبت به افزایش تعداد بانوان معتاد در تربت حیدریه، گفت: اهمیت این واقعیت تلخ زمانی برای ما بیشتر خواهد شد که بدانیم سن اعتیاد در بین بانوان نیز کاهش یافته است.
زهره اقبال نیا افزود: برای مواجه منطقی و پیشگیری این موضوع، در حوزه آسیب های اجتماعی، امسال در 15 روستا و برای 573 خانم دوره های آموزش مهارت فرزند آوری و پیشگیری از آسیب های اجتماعی برگزار کردیم.
وی گفت: همچنین برای 217 نفر دوره آموزشی زندگی خانوادگی و برای 288 نفر دوره آموزش های پیش از ازدواج برگزار کردیم.
مشاور فرماندار تربت حیدریه در امور بانوان نیز گفت: طبق برنامه تکلیفی طرح اتقای توانمندسازی بانوان روستایی، امسال چهار روستا به عنوان پایلوت انتخاب شده اند و ما کارمان را در به ترتیب در روستاهای سیوکی (بخش مرکزی)، نسر (بخش رخ)، برس (بخش کدکن) و بسک (بخش بایگ) آغاز کرده ایم.
فاطمه ناصری افزود: در قالب طرح یاد شده علاوه برنامه هایی که برای بانوان در نظر گرفته شده، برنامه های ویژه و خاص دیگری در نظر گرفته شده و کلیه دستگاه های اجرایی موظف شده اند برای تحقق این برنامه ها همکاری داشته باشند.
وی همچننی از اعضای حاضر خواست تا گزارش های خود را تهیه و چنانچه طرح های خاصی در حوزه بانوان دارند را به دبی خانه امور بانوان فرمانداری تحویل بدهند.
مرکز شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
6121/1744
خبرنگار: علیرضا حسینی مقدم **انتشار: علی اصغرافتاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.