مجید پوررضایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای حل این کمبود فراخوان تاسیس 164 مرکز تخصصی مشاوره ازدواج در خراسان رضوی منتشر شد. تأسیس این تعداد مراکز تخصصی به‌ ازای سرانه هر ١٠هزار نفر جمعیت جوان استان در طول برنامه ششم توسعه هدفگذاری شده است.
وی ادامه داد: به منظور دستیابی به این هدف کمی ساماندهی مراکز فعال خدماتدهی مشاوره در بخش عمومی جامعه مدنظر است و برای تأسیس مرکز تخصصی ازدواج فرد باید متأهل و حداقل ٣6سال سن داشته باشد.
معاون امور جوانان اداره‌ کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: شرایط تخصصی برای راه اندازی مرکز تخصصی مشاوره ازدواج شامل دارا بودن پروانه اشتغال از سازمان روانشناسی و مشاوره و حداقل داشتن دو مدرک در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد یا کارشناسی ارشد و دکترا در رشته‌های روانشناسی، علوم تربیتی و مشاوره است.
وی افزود: این مراکز در تمام سطوح مشاوره نسبت به ترویج ازدواج آسان، آگاهانه، بهنگام، پایدار و موفق جوانان و راهنمایی خانواده‌ها ارائه خدمت می‌کنند.
پوررضا ادامه داد: بسیاری از طلاقها در خراسان رضوی به‌ صورت باین و در سالهای اولیه ازدواج اتفاق می‌افتند. برای معکوس کردن این جریان باید فرهنگ مشاوره صحیح، ارتقای سطح کمیت و کیفیت مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و تحکیم بنیان خانواده نهادینه شود.
خراسان رضوی 6 میلیون و 434 هزار و 501 نفر جمعیت دارد. 50.4 درصد جمعیت این استان را مردان و 49.6 درصد را زنان تشکیل می دهند. جمعیت قشر جوان در خراسان رضوی یک میلیون و 616 هزار و 861 نفر است.
خبرنگار: کامیار اسماعیل پور **انتشار: حسین کریم زاده
1922/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.