دکتر حسین ملک افضلی روز شنبه در کارگاه آموزشی ترویج مبانی و کاربست عملی مولفه های اجتماعی سلامت در مشهد افزود: برای کسب نتایج مطلوب باید ظرفیتهای موجود شناسایی، سازماندهی، توانمندسازی و بکارگیری شوند. به منظور ترویج سلامت در عرصه اجتماع نباید به سخنرانی و نوشتن اکتفا کرد.
وی ادامه داد: امروز سلامت اجتماعی تنها به امور بهداشتی خلاصه نمی شود بلکه محیط زیست مناسب، میزان سموم استفاده شده در مرکبات و سبزیجات برخی عوامل تاثیرگذار بر سلامت اجتماع هستند که اگر کنترل نشوند سلامت جامعه به خطر می افتد. تا زمانی که همه برای سلامت اجتماع دست به کار نشویم موفقیتی بدست نمی آید بنابراین نیازمند مشارکت مردم، سازمانهای مردم نهاد و استفاده از توان آنها در کنار دیگر سازمانهای دولتی هستیم.
مشاور معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: امروز سلامت جامعه فقط به میزان مرگ و میر خلاصه نمی شود. شاخصهای دیگری از جمله میزان فقر، بیکاری و اعتیاد هم می توانند ریشه و پایه بسیاری از بیماریها باشند. به همین منظور باید کارهای همه جانبه انجام دهیم.
وی عوامل اجتماعی و اقتصادی، مراقبتهای بهداشتی و پزشکی، محیط فیزیکی و ژنتیک را عوامل کلی موثر بر سلامت ذکر و بیان کرد: نابرابریهای اجتماعی سرمنشاء اختلالات سلامت در جامعه است لذا برقراری عدالت اجتماعی نقش مهمی در ایجاد سلامت جامعه دارد.
کارگاه آموزشی ترویج مبانی و کاربست عملی مولفه های اجتماعی سلامت با حضور جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.
کانال تلگرام ایرنا خراسان رضوی به نشانی telegram.me/irnamashhad برای دسترسی و دریافت سریع اخبار منتخب در همه حوزه های خبری و تصویری فعال است.
خبرنگار: مصطفی نخعی **انتشار: حسین کریم زاده
7507/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.