به گزارش ایرنا، مهدی ناصری روز چهارشنبه در پنجمین جلسه کارگروه فرعی پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی با موضوع ساماندهی افراد بی خانمان و کارتن خواب و مدیریت گرمخانه خانه سبز تربت حیدریه افزود: تجربه سال های گذشته نشان داده گرم خانه 'خانه سبز' تربت حیدریه با مشارکت مردم و ثمن ها بهتر اداره شده و لذا واگذاری مدیریت این مکان به گروه های مردم نهاد و افراد خیر نتایج بهتری در بر دارد.
وی اظهار کرد: البته دستگاه های دولتی عضو کارگروه نیز ضمن ارایه کمک های مالی و امکاناتی حسب وظیفه ذاتی خود، نظارت و اداره گرم خانه را عهده دار باشند.
ناصری با بیان اینکه اکنون به صورت میانگین 30 نفر که پنج نفرشان خانم هستند از امکانات گرم خانه استفاده می کنند، گفت: البته طبق برآورد ما تعداد افراد کارتن خواب موجود دست کم سه یا چهار برابر این رقم است که به دلایل مختلف به این مکان مراجعه نمی کنند.
وی فلسفه وجودی ایجاد گرمخانه توسط شهرداری را ساماندهی افراد بی خانمان در فصل سرد سال عنوان و اظهار کرد: در سال های گذشته و در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم تربت حیدریه، ایجاد و تجهیز گرمخانه به تصویب رسیده بود که اکنون در نمازخانه بوستان شهری شهید خاکسار تربت حیدریه ایجاد شده است.
دبیر ثمن جهادگران دیار خورشید نیز در حاشیه جلسه به خبرنگار ایرنا گفت: نزدیک به یک سال است ثمن ما پیگیر امور کارتن خواب ها می باشد و حتی با کمک افراد خیر در زمینه تهیه یک وعده غذای گرم نیز فعالیت هایی داشته ایم که البته این را کافی نمی دانیم.
محمدحسن صادق پور افزود: با توجه به نگاه مثبت مسوولان تربت حیدریه برای واگذاری اداره این گرم خانه توسط ثمن ما، شایسته است مشکلات جانبی را نیز برطرف سازند.
وی گفت: از یک سو کمک های افراد خیر باید در یک جا تجمیع و به ثمن واگذار شوند و از سوی دیگر هزینه های اجرای طرح نیز باید مشخص و مصوب شود.
صادق پور در معرفی ثمن خود نیز گفت: جمعیت مردم نهاد جهاد گران دیار خورشید فعالیت خود را با حضور جمعی از جوانان علاقه مند به امور خیر و عام المنفعه از سال 95 و با هدف مبارزه با فقر و محرومیت زدایی با تکیه بر حفظ کرامت انسانی در راستای توسعه عدالت اجتماعی، ترویج حرکت های جهادی در راستای خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیر و محرومان، آغاز کرده است.
وی گفت: بسط و تعمیم گفتمان و فرهنگ مدیریت جهادی، شناسایی و برنامه ریزی در مقابل آسیب های اجتماعی، حضور در بحران ها و حوادث در راستای کمک رسانی به اقشار آسیب پذیر، تربیت علمی و عملی جوانان مومن و متدین با حفظ روحیه جهادی در راستای آشنایی با درد محرومین، فعالیت در حوزه زیر ساخت های بنیادی فرهنگی جامعه نظیر خانواده ، حجاب، اوقات فراغت، تعامل با مؤسسات و ادارات همسو در راستای هم افزایی، ارتقای روحیه تعاون و نیز ارایه خدمات گسترده تر، از دیگر اهداف این سمن است.
مرکز شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
6121 /1744
خبرنگار: علیرضا حسینی مقدم انتشار: علی اصغرافتاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.