محمدرضا کمالی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بوفه الترونیک در قالب یک نرم افزار در سامانه اندروید با ایده یکی از مدیران مدارس طراحی و اجرا شده است.
وی ادامه داد: این طرح با هدف نظارت و تمرکز والدین بر روی تغذیه فرزندانشان اجرا می شود. فلسفه راه اندازی بوفه الکترونیک نظارت اولیاء بر روی تغذیه فرزند و سفارش برنامه غذایی برای هفت تا 10 روز است. هر سفارش برای دو روز بعد ثبت می شود و منوی تغذیه ارائه شده در این نرم افزار کاملا مورد تائید دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قیمت آن نیز مناسب و همراه با اقتصاد خانواده است.
رئیس ناحیه هفت آموزش و پرورش مشهد گفت: فعالسازی و اجرای این بوفه برای 6 مدرسه در همین ناحیه آموزش و پرورش به صورت آزمایشی صورت گرفته است. برنامه غذایی این نرم افزار دارای 18 قلم مواد غذایی مورد تائید است و افزودن هر قلم خوراکی باید پس از طی مراحل تائید دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شود.
وی افزود: تلاش می شود با اجرای آزمایشی آن معایب و محاسن این نرم افزار شناسایی و با اصلاح ایرادات احتمالی نسبت به ارتقای آن در جهت مطلوب اقدام و اجرای آن را به سطح مدارس مشهد و استان خراسان رضوی تسری داد.
آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد دارای 300 مدرسه دولتی و غیردولتی با حدود 79 هزار دانش آموز است.
خراسان رضوی دارای یک میلیون و 200 هزار دانش آموز است که حدود 9 درصد جمعیت دانش آموزی کشور را تشکیل می دهند.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشار: حسین کریم زاده
7496/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.