احمدعلی موهبتی سه شنبه در پیامی به مناسبت هفته کتاب وکتابخوانی اظهار کرده است، آگاهی به عنوان سرچشمه تحولات سازنده بشری نیز بدون اهمیت دادن به «کتاب» و ترویج فرهنگ «کتابخوانی» فریب و سرابی بیش نیست.
وی با بیان اینکه راه چاره ما در شرایط تأسفبار کنونی جهان، که هر روز انسان و انسانیت نخستین قربانیان آن‌اند، در این است که به میراث تعالی‌بخش کتاب ارج نهاده و به الگوپذیری ماندگار کتابخوانی، با اتخاذ روش‌های کارآمد اهمیت دهیم که برای تحقق این امر پیش از همه باید دانست که دنیای بزرگ و شگفت‌انگیز کتاب و کتابخوانی به گروه سنی /جنسی و طبقاتی خاصی تعلق ندارد، هرفردی باید با کتاب زندگی کند و کتابخوانی را باید یک نیاز و احساس انسانی و دایمی بداند.
معاون استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: بسیاری از آسیب های اجتماعی و فرهنگی با ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و ترغیب کودکان و نوجوانان به مطالعه کاهش می یابد.
موهبتی تاکید کرد: متاسفانه ظرفیت خیرین در احداث کتابخانه مورد غفلت واقع شده که باید از ظرفیت خیرین در احداث کتابخانه‌ها استفاده و مردم را به اهدای کتاب ترغیب کرد، توسعه کتابخانه‌ها در روستاها و در محل‌های اسکان موقت از جمله ترمینال‌های مسافربری، اتوبوس‌ها و... همچون سایر استان ها باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
مجموع کتاب های موجود در کتابخانه های شهرستان 225هزار نفری، افزون بر 130 هزار جلد و بر این اساس به نسبت جمعیت شهرستان، سهم هر نفر 6 دهم جلد کتاب است.
از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی 24 آبان، روز کتاب و کتاب خوانی نامگذاری شده است.
شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
*انتشار: علی اصغرافتاده
1744
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.