محمد امانی در گفت و گو با ایرنا گفت: بنا بر گزارش مدیریت ابفای شهرستان تربت حیدریه ، حدود 5900 متر اصلاح شبکه و بازسازی انشعابات آب در 65 مسیر تا پایان شهریور 96 از محل تبصره سه انجام شده است.
وی تصریح کرد: بر اساس این گزارش همچنین 5418 متر توسعه شبکه فاضلاب در 40 مسیر از محل تبصره سه اجرایی شده است.
عضو شورای شهر تربت تصریح کرد: این در حالیست که مصوبه شورای اسلامی شهر در تبصره 3 اصلاح شبکه آب بوده است نه توسعه شبکه فاضلاب.
وی تاکید کرد: لذا تخلفی که در موضوع تبصره سه رخ داده است، توسعه شبکه فاضلاب است.
امانی خاطر نشان کرد : بنا بر گزارش مدیریت ابفای حدود 5500 متر توسعه شبکه فاضلاب داشته اند که بر خلاف مصوبه تبصره سه که فقط برای اصلاح شبکه آب بوده، اتفاق افتاده است.
عضو شورای شهر تربت با اشاره به اینکه هر چند شبکه فاضلاب هم وضعیت خوبی نداشته و قطعا نیاز به توسعه دارد تصریح کرد: با توجه به اینکه به ازای هر متر شبکه فاضلاب تقریبا چهار متر اصلاح شبکه آب اتفاق می افتد چنانچه این موضوع رعایت می شد شاید امروز مشکلات زیادی از اصلاح شبکه آب شرب شهر بر اساس تبصره سه حل می شد.
وی با اشاره به اینکه این موضوع به دیگر اعضای شورا اطلاع رسانی شده است تصریح کرد: این مورد و تصمیم گیری درباره ان در جلسه شورای شهر مطرح خواهد شد.

*** عوارض تبصره 3 قبوض آب تربت حیدریه تعدیل می شود
پیش از رئیس شورای اسلامی تربت حیدریه خبر داده بود که میزان دریافت عوارض تبصره 3 در قبوض آب شهروندان این شهر تعدیل می شود.
نادر سلیمانی، یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، نحوه ورود مدیریت شهری به تبصره 3 را از اساس اشتباه خواند و گفت: در یک بازه زمانی سه ماهه، قبوض مشترکان با افزایش قابل توجهی مواجه شد که چون اطلاع رسانی مناسبی نشده بود، دریافت این مبالغ برای شهروندان سئوال برانگیز شد.
وی گفت: از دیگر سو اصلاح شبکه آبرسانی توسط آبفای شهری چندان محسوس نبود و این خود دومین عامل مشکل زا شد چون مدیران شهری نتوانستند مردم را نسبت به این اقدام که عمران و آبادانی شهر را در پی دارد، توجیه کنند.
نادر سلیمانی افزود: از ابتدای اجرای طرح تبصره 3 در تربت حیدریه تاکنون 33 میلیارد و 500 میلیون ریال از مردم این شهر دریافت شده که با هزینه کرد 13 میلیارد ریال آن، در 39 نقطه شهری شبکه آبرسانی اصلاح شده است.
وی با بیان اینکه 57 درصد مشترکان با 28 هزار و 600 انشعاب، ماهانه به طور متوسط افزون بر 10 متر مکعب آب مصرف می کنند که پیشنهاد می شود میزان دریافتی تبصره 3 از مشترکان، بر اساس میزان مصرف آنان تعیین شود.
وی به دریافت شکایات متعددی از شهروندان در اعتراض به این امر اشاره کرد و گفت: اعضای شورا به عنوان نمایندگان مردم، تا کنون سه نشست کارشناسی برای تصمیم گیری در این خصوص با مدیران شرکت آب و فاضلاب برگزار کرده اند.
رئیس شورای اسلامی تربت حیدریه گفت: ما معتقدیم که باید در عین حال که از ظرفیت این تبصره برای ساماندهی وضعیت شبکه فرسوده آب شهری استفاده می شود، مبالغ دریافتی به میزانی نباشد که به مردم فشار وارد آید.
وی با اشاره به آخرین نشستی که شب گذشته در این خصوص برگزار شد، افزود: در این جلسه موضوع در 2 قالب لغو و یا تعدیل مبلغ دریافتی تبصره 3 مورد بررسی قرار گرفت که نگاه بیشتر اعضای شورا تعدیل مبلغ دریافتی است.
گنجاندن تبصره 3 در قبوض آب، به منظور اجرای مصوبه پیشنهاد مشارکت مالی مردم در توسعه طرح های فاضلاب و نوسازی شبکه های آب شهری مصوب 24 خرداد 77 مجلس شورای اسلامی است.
شرکت آب و فاضلاب شهری تربت حیدریه 50 هزار مشترک آب را زیر پوشش دارد.
مرکز شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد
/61291744 خبرنگار: علیرضا حسینی مقدم **انتشار: علی اصغرافتاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.