تورج سعیدی عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در مشهد افزود: در طول فعالیت 30 ساله این صندوق تراز منابع و مصارف آن منفی نبوده است. سهمی که از کشاورز به عنوان حق بیمه دریافت می شود و آنچه که دولت تامین می کند کفایت تعهدات مالی صندوق را دارد.
وی ادامه داد: صندوق بیمه محصولات کشاورزی در طول این سالها مازاد غرامت از دولت دریافت نکرده زیرا نیازی به این کار نبوده است. تعهدات دولت با افت و خیزهایی مواجه بوده و در برخی برهه ها بانک کشاورزی از منابع خود به صندوق کمک کرده است.
عضو هیات مدیره صندوق بیمه محصولات کشاورزی گفت: امروز که وضعیت صندوق روشنتر شده بانک کشاورزی از اینگونه پرداختها منع گردیده که این امر به تقویت بانک و بخش کشاورزی می انجامد.
وی افزود: کمکهای دولت به صندوق بیمه محصولات کشاورزی به تناسب تعهدات در هر زمان پرداخت شده لذا هم اینک بدهی تایید شده ای که قابل توجه باشد به بخش کشاورزی ندارد.
سعیدی کل بدهی این صندوق بیمه را به بخش کشاورزی 600 میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: این رقم به مرور به کشاورزان خسارت دیده پرداخت می شود.
وی صندوق بیمه کشاورزی ایران را یکی از بیمه گرهای بزرگ این حوزه در جهان توصیف و بیان کرد: این صندوق از نظر تعداد محصولات زیر پوشش بیمه در مقیاس جهانی بعد از آمریکا قرار دارد لذا صندوق بیمه محصولات کشاورزی ایارن از نظر پوشش تعداد عوامل خطرزا بینظیر است.
عضو هیات مدیره صندوق بیمه محصولات کشاورزی دامه داد: در برخی حوزه های کشاورزی همچون صنعت طیور بیمه فراگیر و شاخص است. پارسال 80 درصد این صنعت تحت پوشش بیمه اجباری رفت.
وی گفت: در زیربخشهای دام، زراعت و باغبانی سالانه یک میلیون بیمه گذار در کشور وجود دارند که شامل 28 درصد جمعیت کشاورزان کشور است. بطور متوسط پوشش بیمه ای در زیربخشهای مختلف حوزه کشاورزی 35 درصد است که تلاش می شود طی امسال و سال آینده ارتقا یابد.
سعیدی افزود: به منظور حضور موثرتر صندوق بیمه محصولات کشاورزی، بیمه پایه در حوزه چند محصول محدود از جمله گندم، پسته، انگور، دام سبک و سنگین پارسال برای نخستین بار به صورت گسترده اجرا شد. در این چارچوب خطراتی که می تواند تولیدکنندگان را از عرصه تولید خارج کند ارزیابی و ضریب آن محاسبه شد و بر این اساس تعهدات صندوق به بیمه گذار نسبت به سالهای قبل چند برابر افزایش یافت.
وی گفت: اجرای این طرح در سال گذشته موجب شد کانونهای گسترده آنفلوآنزا با کمترین مشکل معدوم شده و از تولیدکنندگان این بخش حمایت لازم صورت گیرد.
خبرنگار: فاطمه یوسفی **انتشار: حسین کریم زاده
1906/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.