محمدعلی نبی پور روز سه شنبه در حاشیه بازدید از کارگاهها و واحدهای تولید صنایع دستی گناباد به خبرنگار ایرنا گفت: از این مبلغ سه میلیارد و 300 میلیون ریال به بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و بقیه به هنرمندان فعال در سایر بخشها در قالب تسهیلات 50 تا 300 میلیون ریالی پرداخت می شود.
وی افزود: با وجود ظرفیتهای بسیار گناباد در هنرهای مختلف از جمله صنایع دستی تاکنون از ظرفیت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به صورت علمی برای نهادینه سازی این بخش استفاده نشده و خلاء بین دانشگاهها و مقوله هنر در این شهرستان بسیار مشهود است.
وی یکی از دلایل مهم این امر را نبود رشته های مرتبط با هنر در دانشگاههای گناباد دانست و اظهار کرد: اقداماتی برای ایجاد تعدادی از رشته های هنر و صنایع دستی در مراکز آموزش عالی این شهرستان در دست اقدام است که بعد از اخذ مجوز از شورای گسترش آموزش عالی به مجموع رشته های دانشگاهی گناباد افزوده خواهد شد.
نبی پور دیدگاه سنتی، ضعف در بازاریابی و تجاری سازی و توجه ناکافی به ظرفیت فضای مجازی برای معرفی تولیدات را از مشکلات مهم در تولید هنرهای مختلف از جمله صنایع دستی گناباد دانست.
وی گفت: باید با تولید بر اساس ذائقه بازار مصرف از ظرفیت کارآفرینان و فعالان اقتصادی برای تولید انبوه تولیدات این بخش بیش از پیش استفاده کرد.
هم اکنون 172 هنرمند در رشته های مختلف صنایع دستی مانند سفال گری، پارچه بافی، گلیم بافی، معرق و منبت کاری، سبد بافی، نمد مالی، چاقو سازی و آهنگری در 15 کارگاه و 12 فروشگاه شهرستان گناباد فعالیت دارند.
این شهرستان در 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
خبرنگار: علیرضا حسن زاده ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
2095/ 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.