هاشم نقیبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا کل مساحت زمینهای کشت انواع گیاهان دارویی را در خراسان رضوی 17 هزار هکتار اعلام و بیان کرد: در هشت هزار و 100 هکتار از این سطح زیره آبی و در چهار هزار هکتار آن زیره به صورت دیم کاشت می شود.
وی حجم تولید سالانه زیره را در خراسان رضوی 6 هزار و 500 تن ذکر و بیان کرد: شهرستانهای داورزن، بردسکن، سبزوار، خوشاب، کلات، بجستان، تایباد، تربت جام، جغتای، مشهد و گناباد از مراکز عمده تولید گیاهان دارویی در این استان هستند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی به درآمدزایی گونه های صادراتی این نوع گیاهان نیز اشاره و بیان کرد: پارسال هزار تن گیاهان دارویی به ارزش 100 میلیون دلار شامل گل محمدی، آویشن، باریجه، ختمی خبازی و زیره سبز از این استان صادر شد.
وی همچنین از آموزش کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی، پرداخت یارانه به قلمه گل محمدی، نشاء گیاهان دارویی و پرداخت وامهای کم بهره به عنوان سیاستهای حمایت از تولید گیاهان دارویی در خراسان رضوی یاد کرد.
سالانه 25 هزار تن انواع گیاهان دارویی در خراسان رضوی تولید می شود. زیره سبز، تخم شربتی، خاکشیر، ختمی خبازی و رازیانه مهمترین اقلام گیاهان دارویی این استان هستند.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشار: حسین کریم زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.