مسعود هنربخش عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای برخورد با مراکز غیرمجاز از سه سال پیش گروههای نظارتی با همکاری و حمایت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فعال شده اند. این گروهها متشکل از کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اداره کل بهزیستی، قوه قضاییه و نیروی انتظامی است.
وی ادامه داد: گروههای نظارتی بر اساس گزارشهای مردمی از نحوه فعالیت کمپها نسبت به بازدید و بررسی وضعیت عملکرد آنها و پلمب موارد غیرمجاز اقدام می کنند. در این راستا قوه قضاییه و نیروی انتظامی همکاری خوبی دارند.
معاون اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: نیاز است دولت و مردم در قالب بسیج همگانی در خصوص علمی کردن رویکردها و فعالیتهای سازمان های مردم نهاد در حوزه پیشگیری و نیز درمان اعتیاد اقدامات موثرتری انجام دهند.
وی افزود: عمده مراکز زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی در حوزه درمان و کاهش آسیب فعالیت می کنند. در حوزه درمان هر جا توانسته ایم ظرفیت گروههای مردم نهاد را با متخصصان مربوطه مرتبط کنیم نتیجه بهتر و مطلوبتری در پی داشته است.
هنربخش ادامه داد: در این راستا نخستین اقدام موثر در حوزه کمپها رخ داد چنانکه که امروز در این مراکز در کنار بخش مردمی، فعالیتهای تخصصی نیز در درمان معتادان انجام می شود. افرادی که به نوعی خود درگیر اعتیاد بوده و مرحله پاکی را گذرانده اند توانسته اند در کنار متخصصان و کارشناسان امر اثرات پایدارتری را در روند درمان معتادان ایجاد کنند.
وی گفت: تا پیش از این کمپهای ترک اعتیاد توسط افراد بهبود یافته اداره می شد اما هم اینک متخصصان هم در کنار آنها قرار گرفته اند که تاثیرات خوبی بر درمان و نگهداری معتادان داشته است. در روند درمان و همراه با سم زدایی، مداخلات روانشناختی و نگهدارنده برای تجهیز فرد معتاد به مهارتها و ابزارها به منظور ادامه زندگی انجام شود.
استان شش میلیون 400 هزار نفری خراسان رضوی بر اساس آمارهای رسمی 135 هزار معتاد دارد که از این تعداد 85 هزار نفر در مشهد سکونت دارند.
خبرنگار: فاطمه یوسفی **انتشار: حسین کریم زاده
1906/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.