علیرضا کاظمی عصر پنج شنبه در حاشیه مراسم نواختن زنگ مهر مدارس عشایر خراسان رضوی در قوچان به خبرنگاران گفت: 55 مدرسه عشایری در استان مربوط به عشایر کوچرو است که قوچان بیشترین سهم دانش آموزان عشایر در استان را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: عشایر کوچرو قوچان مسافتی در حدود 500 کیلومتر تا مراوه تپه را طی می کنند و قسمت مهمی از سال تحصیلی را در این منطقه حضور دارند.
کاظمی با اشاره به نگاه آموزش و پرورش در ارتقاء سطح تعلیم و تربیت عشایر، تصریح کرد: هر چه وضعیت آموزشی دانش آموزان عشایری کیفیت بالاتری داشته باشد، اقتصاد، کشاورزی و دامداری کشور توسعه بیشتری خواهد داشت.
وی اظهار کرد: مسئولین باید به عنوان یک وظیفه حکومتی، دینی و اجتماعی به عشایر که همیشه در خط مقدم تلاش و کوشش و نماد مجاهدت هستند توجه بیشتری کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با تاکید بر اینکه هدف از اجرای زنگ عشایر توجه به حوزه آموزش این قشر است، تاکید کرد: در سال گذشته فعالیتهای مناسبی از جمله توسعه و افزایش سرانه مدارس عشایری، تجهیز و تامین نیروی انسانی در زمینه ارتقا وضعیت آموزشی در این حوزه انجام شده است.
وی یکی از بهترین برنامه ها برای عشایر را جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان عشایری دانست و خاطر نشان کرد: تامین فضای آموزشی، بستر مناسب برای ادامه تحصیل و فراهم کردن مدارس متوسطه اول و دوم برای این دانش آموزان موجب میشود بتوانند به راحتی در کنار کار به تحصیل نیز بپردازند.
کاظمی با اعلام اینکه تنها 30 درصد مدارس استان فرسوده است اظهار کرد: سیاست آموزش و پرورش استحکام بخشی بنای این مدارس است و تا کنون 60 درصد آنها بازسازی شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه سالانه 20 درصد از تعداد مدارس مختلط در استان کاهش می یابد.
کانال تلگرام ایرنا خراسان رضوی به نشانی telegram.me/irnamashhad برای دسترسی و دریافت سریع و فوری به اخبار منتخب در همه حوزه‌های خبری و تصویری فعال است.
خبرنگار:حبیبه احسنی**انتشار دهنده:شاهین فرشاد
7501/507
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.