حجت الاسلام ابراهیم رئیسی روز پنج شنبه در حاشیه نخستین کنگره بین المللی جراحی های انسداد عروق کرونر در جمع خبرنگاران افزود: تبدیل شدن مشهد به مرجعیت علمی قطب سلامت با افزایش مراکز و ظرفیت های موجود درمانی در این کلانشهر میسر است.
وی خاطر نشان کرد: بیمارستان فوق تخصصی رضوی متعلق به آستان قدس رضوی یکی از مراکز درمانی مجهز در کلانشهر مشهد است که در کمتر بیمارستان کشور اعضای هیات علمی در رشته ها و تخصص‌های مختلف دارد.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیشتر درآمد بیمارستان رضوی مشهد صرف به روز کردن تجهیزات درمانی این بیمارستان می شود تا مطابق با استانداردهای بین المللی ارائه خدمت کند.
وی تاکید کرد: بدنبال آن هستیم که بیماران محروم و مستضعف در مشهد به بهترین پزشکان و امکانات روز دنیا دسترسی داشته باشند.
وی با بیان اینکه بیمارستان رضوی توجه کشورهای همسایه را به خود جلب کرده است، گفت: هم اکنون بسیاری از بیمارانی که از کشورهای همسایه برای درمان به مشهد سفر می کنند،ترجیح می دهند به جای رفتن به کشورهای اروپایی، درمان خود را در بیمارستان رضوی مشهد انجام دهند.
تولیت آستان قدس در عین حال گفت: فعال کردن توریسم سلامت در کلانشهر مشهد اقتضائاتی دارد که تسهیل در رفت و آمد بیماران و خانواده های آنان از جمله راهکارها در این زمینه به شمار می رود.

*بنیاد سلامت آستان قدس رضوی حرکت های بزرگی را دنبال می کند
معاون علمی و فناوری آستان قدس رضوی نیز طی سخنانی در کنگره بین المللی جراحی های انسداد عروق کرونر گفت:حضور در مجامع علمی، تقویت مجامع علمی و بنیان گزاری حرکت‌های اصیل از رویکردهای جدید آستان قدس رضوی می باشد.
محمد مهدی تهرانچی افزود: آستان قدس رضوی در سالهای اخیر با تاسیس بنیاد سلامت توانسته است آنچه در حوزه سلامت و پزشکی داشته است را گردهم آورده‌ تا با ایجاد شبکه‌ای از دانشمندان حرکت‌های بزرگی را آغاز کند.
وی با اشاره به برنامه خادمیاران و خادمان علمی در آستان قدس رضوی گفت: بدین طریق بدنبال آن هستیم تا خدمت مقدس پزشکی را در سایه امام بزرگ مهربانی ها شکل دهیم.
وی اظهار کرد: از دیرباز بزرگان این سرزمین هنگامی که می‌خواستند به مردم خدمت کنند یکی از خدمات خود را خدمت به سلامت مردم قرار می‌دادند و برای اینکه این خدمت‌ها پایدار بماند آنها را به آستان قدس رضوی می‌سپردند.
تهران چی ادامه: نمونه آن 'حاج حسین ملک' خیر بزرگ مشهدی است، که تمام سرمایه خود را برای ارتقای مشهد مقدس اختصاص داد و چنین نوشت که 'هرچه دارم را به آستان قدس رضوی می‌سپارم زیرا امانتداری است که می‌تواند در طول تاریخ حافظ این منافع و خدمت به مردم باشد'.
نخستین کنگره بین المللی CTO یا جراحیهای انسداد عروق کرونر با حضور جراحان و متخصصان قلب از داخل و خارج کشور روز پنج شنبه در بیمارستان رضوی مشهد آغاز شد و فردا به کار خود پایان می دهد.
خبرنگار: مریم انجیدنی
3027
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.