سردار علی مهدی پور روز شنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل استان خراسان رضوی در مشهد افزود: در حوزه ذخایر، ژنتیک و طراحی های پدافند زیستی با مباحث نا آشنا مواجه هستیم و زیرساختهای حوزه پدافند زیستی رشد لازم را ندارند.
وی اظهار کرد: در این راستا تقویت زیرساخت های تخصصی، آموزش و آماده سازی مردم و فرهنگ سازی در این حوزه از اهمیت بسیار برخوردار است که در قرارگاه پدافند زیستی اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.
وی گفت: باید ظرفیت، توان و دانش نیروهای متخصص در این حوزه را ارتقا دهیم تا بتوانند دشمن و تهدیدهای آن را به خوبی شناسایی کنند.
سردار مهدی پور افزود: باید قرنطینه ها در حوزه دامی و کشاورزی تقویت شود و در حوزه انسانی نیز باید از طریق نیروهای تخصصی و آموزش های لازم، برنامه ریزی مناسب صورت گیرد که دانشگاه ها نقش اساسی در شناسایی زیرساخت و تهدید ها و تقویت زیرساخت ها دارند.
وی اظهار کرد: از سال 89 که سیاست های کلی نظام در زمینه پدافند غیر عامل ابلاغ شده سندهای پدافند زیستی، شیمیایی و پرتوی در دستور کار قرار گرفت و ظرف یک سال تدوین، ابلاغ و اجرایی شده است.
وی گفت: از جمله اقدامات این سازمان تهیه و تدوین دستور العمل سند پدافند زیستی استان ها بود که توسط سازمان پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.
سردار مهدی پور افزود: سند بالادستی در حوزه زیستی و انسانی هم تدوین و تصویب شده و هفته گذشته نیز سند پدافند زیستی حوزه جهاد کشاورزی برای اجرا ابلاغ گردیده است.
وی اظهار کرد: امروز در حوزه زیستی مشکلی با عنوان سند بالادستی نداریم و حوزه های متولی این امر در وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت و درمان به عنوان متولیان حوزه از این نظر مشکلی ندارند و مسیر برای آنها مشخص شده است.
وی گفت: سند زیستی استان ها هم در قالب تشکیل همین کارگروه ها با تعیین نقش استان و متولیان محوری از طریق دستورالعمل تخصصی مربوطه ارائه شده و نتیجه آن در قالب برگزاری رزمایش های پدافند زیستی در استان های مرزی اجرایی می شود.
1906 / 6053 خبرنگار: فاطمه یوسفی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.