مدیرعامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد در این مراسم گفت: دستگاه شبیه‌ ساز آموزش راهبری ناوگان خط یکم قطار شهری مشهد توسط نیروهای متخصص همین شرکت اجرا شده است.
قاسم طاهری افزود: شرکت بهره‌ برداری قطار شهری مشهد نخستین سازنده این محصول در ایران و خاورمیانه است. قیمت نمونه خارجی این دستگاه 100 میلیارد ریال است اما با ساخت نمونه داخلی آن حدود 75 میلیارد ریال و با مهندسی معکوس 38 مجموعه قطعات و تجهیزات مورد نیاز خط یکم قطار شهری مشهد در مجموع 150 میلیارد ریال صرفه‌جویی شد.
وی ادامه داد: شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد از ابتدای فعالیت تاکنون توفیق جا به‌ جایی 190 میلیون مسافر را از طریق خط یکم قطارشهری داشته است. روزانه 130 هزار نفر از این خط استفاده می‌ کنند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد گفت: 38 پروژه مهندسی معکوس مربوط به تجهیز داخل خط یکم قطار شهری مشهد به عنوان نخستین تولیدات از این دسته در خاورمیانه به شمار می روند.
در مجموع چهار خط برای قطارشهری مشهد تعریف شده که خط یکم آن به طول 19 کیلومتر از پایانه غدیر نخریسی تا وکیل آباد اسفند 1389 به بهره برداری رسید و هم اکنون روزانه بطور میانگین 120 هزار نفر در این مسیر جا به جا می شوند. مسیر توسعه 4.5 کیلومتری این خط نیز از ایستگاه غدیر تا فرودگاه مشهد در دهه فجر سال 94 به بهره برداری رسید.
عملیات حفاری 14.5 کیلومتر خط دوم قطار شهری مشهد نیز از منطقه رضاشهر به سوی منطقه طبرسی شمالی پانزدهم بهمن ماه 94 به پایان رسید و اسفند پارسال مرحله نخست این خط به طول هشت کیلومتر به بهره برداری رسید.
عملیات حفاری خط سوم قطارشهری مشهد نیز به طول 28.5 کیلومتر که مسیر شهرک ابوذر تا قاسم آباد را پوشش می دهد از نیمه دوم فروردین پارسال آغاز شده است. مطالعات خط چهارم قطار شهری مشهد هم که قرار است از خواجه ربیع آغاز و با عبور از میدان شهدا با امتداد به سوی حرم مطهر رضوی از ضلع شمالی حرم عبور کرده و به قلعه ساختمان و جاده سرخس منتهی شود، مراحل پایانی خود را طی می کند.
خبرنگار: میترا عبداللهی **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
7489/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.