دکتر احسان قبول روز چهارشنبه درجمع خبرنگاران افزود:آموزش زبان و ادبیات فارسی بر پایه مفاهیم جهان شمول در ادبیات کهن و غنی فارسی، آموزش زبان و ادبیات فارسی به عنوان یکی از ارکان سنتی میراث علمی و عرفانی جهان، بررسی مبانی زبانی در کشورهای مختلف و تدوین و استانداردسازی منابع و متون متناسب آموزش زبان فارسی، آموزش زبان فارسی مقدمه ورود به حوزه­های دانش­های تخصصی چون شرق‌شناسی و دیگر رشته­های مرتبط از دیگر محورهای این همایش است.
وی اظهار کرد: روش‌شناسی تدوین منابع آموزشی زبان و ادبیات فارسی، راهبردهای بلند و کوتاه مدت منطقه‌ای و جهانی برای آموزش زبان و ادبیات فارسی، معیارهای تعیین‌سطح و سنجش و ارزیابی فارسی‌آموزان، آموزش زبان و ادبیات فارسی، گردشگری فرهنگی و رغبت افزایی،ادبیات تطبیقی و آموزش زبان و ادبیات فارسی، آموزش زبان و ادبیات فارسی و مطالعات میان رشته‌ای، ضرورت و اهمیت ایجاد گرایش‌های جدید در حوزه آموزش زبان و ادبیات فارسی محورهای بعدی این همایش است.
رییس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد افزود:90 مقاله به دبیرخانه این همایش رسیده که 39 مقاله برای سخنرانی و ارائه پوستر پذیرفته شده است.
دکتر قبول گفت:میهمانان این همایش استادان برجسته زبان و ادبیات فارسی از دانشکده های معتبر کشور هستند که در روز 21 تیرماه با حضور قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و برخی از مدیران کل وزارت علوم و روسای مراکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار می شود و سخنرانانی از کشور لبنان و مصر هم در این همایش حضور دارند.
وی افزود:روز 22 و 23 تیر ماه هم دو کارگاه ملی آموزش زبان و ادبیات فارسی با حضور سه استاد برجسته این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.
1922/6012 خبرنگار:کامیار اسماعیل پور** انتشار دهنده: علی حیدر شاه حسینی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.