علیرضا کاظمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سند در ایران به هیچ دستگاه و سازمانی از زیرمجموعه ها ابلاغ نشده است.
وی اظهار کرد: سند 2030 یک بیانیه و یک توافق بین المللی است که امضای آن نشان می دهد کشورها در اهداف کلان اشتراک نظر دارند و یک سند تعهد آور و الزام آور برای جمهوری اسلامی نیست.
وی گفت: علاوه بر آن زمانی که در اجلاس سال 2015 در کره جنوبی این سند طرح شد، آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران نظرات اصلاحی خود را به هیات رئیسه این اجلاس ارائه کرد.
کاظمی افزود: نکته مهم و اولویت این سند، ارتقای زندگی از طریق آموزش و ایجاد فرصت های برابر آموزشی برای زنان است که ما نیز در قالب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش کشور به صورت جدب به آن پرداخته ایم.
وی اظهار کرد: تمام محتوای آموزشی در نظام آموزش و پرورش ایران از مقطع پیش دبستانی تا پایان متوسطه دوم بر اساس آموزه های سند تحول بنیادین و آموزه های دینی تنظیم شده است.
وی گفت: از این رو اگر قرار باشد سند 2030 اجرا شود باید قبل از آن با سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش ما همسان سازی و تطبیق داده شده و بر مبنای معیارها و شاخص هایی که سند تحول بنیادین دارد اجرایی شود.
کاظمی افزود: فضا سازی هایی که امروز در مسائل جزئی این سند و برخی تحلیل هایی که بر آن انجام می شود، غیر کارشناسی است زیرا جزئیات مزبور جنبه اجرایی در این سند ندارد و آموزش و پرورش بر خلاف برخی برداشت ها، هیچ الزامی برای اجرای آنها ندارد.
وی اظهار کرد: این سند به هیچ استانی ابلاغ نشده و حتی استان ها از مفاد آن اطلاع دقیق ندارند.
وی گفت: هیچ محتوای آموزشی در وزارت آموزش و پرورش بر اساس سند 2030 تنظیم نشده و فضاسازی های انجام شده علیه آموزش و پرورش غیر منصفانه است.
1906 / 6053 خبرنگار: فاطمه یوسفی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.