رمضانعلی سبحانی فر عصر سه شنبه در مراسم تجلیل از استادان دانشگاه حکیم سبزواری افزود: ظرف سه سال گذشته اقدامات ارزشمندی توسط دولت یازدهم در کشور انجام شد که نمی توان از کنار آن به راحتی عبور کرد.
وی به عبور خط اینترنت 30 ترابات از ایران اشاره و بیان کرد: سیاستهای دولت یازدهم سبب شد 120 کشور دنیا با اجرای این طرح در ایران موافقت کنند که سالانه 50 هزار میلیارد ریال درآمد نصیب کشور می کند.
این نماینده مجلس ادامه داد: عده ای در گذشته قطعنامه های صادره از سوی سازمان ملل متحد و شورای امنیت را کاغذ پاره می خواندند که سبب تحمیل تحریمهای مختلف اقتصادی علیه ایران شد. این تحریمهای اقتصادی کمرشکن باعث شد واحدهای صنعتی کوچک و بزرگ یکی پس از دیگری با ورشکستگی روبه رو شوند.
وی گفت: با این وجود عده ای امروز با سیاه نمایی و بی انصافی صنعت کشور را ورشکسته می خوانند و آن را به عنوان عملکرد دولت یازدهم به مردم معرفی می کنند.
سبحانی فر افزود: پرداخت 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات به 23 هزار واحد صنعتی، رشد 4،6 درصدی بخش صنعت، رشد 7،3 درصد تولید ناخالص داخلی و افزایش سهم 29 درصدی بخش صنعت از تسهیلات از مهمترین اقدامات دولت یازدهم در سه سال اخیر برای رونق بخش صنعت است.
وی ادامه داد: در همین مدت میزان سرمایه گذاری در ایران به بیش از سه برابر افزایش یافت و میزان صادرات خارجی از کشور در سال گذشته بیش از 3،5 درصد رشد یافته است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: کل مبلغ بودجه کشور مشخص است و نمی توان بدون برنامه و استدلال صحبت از پرداخت یارانه 2 میلیون و 500 هزار ریالی کرد ولی عده ای با بزرگنمایی و وعده های بی اساس ادعای پرداخت این مبلغ را به عنوان یارانه می کنند.
وی افزود: امروز با تلاش دولت یازدهم، جمهوری اسلامی به عنوان کشوری امن و تاثیرگذار در منطقه و جهان شناخته می شود و تحقق این دستاورد از مهمترین نتایج برجام است.
سبحانی فر به تصویب قطعنامه ها و تحریمهای مختلف در طول چند سال از سوی دشمنان اشاره و بیان کرد: این تحریمها سبب شد میزان صادرات نفت ایران به کمتر از یک میلیون بشکه برسد و حجم مبادلات تجاری ما با سایر کشورها در بدترین شرایط پس از پیروزی انقلاب قرار گیرد.
وی ادامه داد: با این وجود بخاطر تدبیر دولت یازدهم، هدایتهای رهبر معظم انقلاب و همراهی مردم دیوار بلند تحریمها علیه ملت ایران فرو ریخت و امروز کشورهای جهان خواهان افزایش تجارت با کشورمان هستند.

* برجام زمینه همکاری دانشگاههای ایران و اروپایی
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز در این مراسم گفت: در سایه تلاشهای دولت یازدهم و تحقق برجام امروز دانشگاههای خارجی علاقه زیادی برای همکاری با دانشگاه حکیم سبزواری دارند.
جواد حدادنیا افزود: در سایه اجرای برجام دانشگاه حکیم سبزواری توانست 200 هزار میلیارد دلار قرارداد پژوهشی با دانشگاهها و شرکتهای اروپایی امضا کند.
وی به تحصیل 200 دانشجوی خارجی در این دانشگاه اشاره و بیان کرد: پارسال قرارداد همکاری با دانشگاههای تورین ایتالیا، لیون فرانسه و پاریس 13 به امضا رسید که زمینه برای حضور دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری را در آن دانشگاهها فراهم کرد.
او ادامه داد: این دانشگاه جزو 22 دانشگاه محور در طرح آمایش آموزش عالی کشور قرار گرفت. دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان یکی از 6 دانشگاه برتر کشور در حوزه دیپلماسی علم و فناوری و روابط بین الملل اسفند پارسال مورد تقدیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت.
حدادنیا افزود: هم اکنون 13 شرکت در مرکز رشد واحدهای فناور در مرحله آزمایشی فعال هستند که از این تعداد 2 شرکت به رشد پیشرفته رسیده اند و انتظار می رود یکی از آنها سال آینده به عنوان شرکت دانش بنیان رسمی وارد عرصه فعالیت شود.
همچنین در این مراسم از 20 تن از اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه حکیم سبزواری تجلیل شد.
خبرنگار: جواد پورسخاوت **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
8144/7500/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.