به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، آیتالله سید احمد علم الهدی عصر امروز در همایش فصلی ائمه جماعت مساجد مشهد اظهار داشت: یکی از مهمترین تفاوتهایی که میان گفتمان اسلام ناب محمدی و سایر اسلامهای مطرح شده میتوان قائل شد این است که اسلام ناب محمدی خود را با تکیه بر منبع وحی معرفی میکند.
امام جمعه مشهد با اشاره به مسئله بعثت پیامبر اسلام تاکید کرد: بعثت به معنای مدیریت انسان در سه بعد فردی، اجتماعی و خانوادگی است و بعثت پیامبر(ص) برای تعلیم کتاب و حکمت، تزکیه و تلاوت آیات الهی بود.
آیت الله علم الهدی گفت: در واقع میتوان گفتمان بعثت رسول الله را به معنای گفتمانی برای مدیریت بشر تلقی کرد.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: در واقع جریان مدیریت جامعه و مدیریت بر امت در گفتمان اسلام ناب محمدی نیز تنها در چارچوب همین گفتمان است که تداوم پیدا میکند.
آیت الله علم الهدی ادامه داد: اگر یک بررسی تاریخی داشته باشیم مشاهده میکنیم که پیامبر گرانقدر اسلام نیز در جریان غدیر خم نیز تداوم مدیریت وحی و رسالتش را در جریان امامت قرار داد.
وی بیان کرد: 1400 سال بعد از پیامبر(ص) به عنوان افراد معتقد به وحی آمدهایم تا بعثت رسول الله(ص) را عینیت دهیم و این موضوع جز با مسئله ولایت و رهبری حجت معصوم در زندگی اجتماعی عینیت نمییابد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مدیریت در یک جامعه الگو و نمونه درصدد عینیت بخشیدن به بعثت پیامبر(ص) و برآورده کردن نیازهای مردم باشد. امروز در شرایطی هستیم که دکترین لیبرال دموکراسی با شکست مواجه شده و باید دکترین مبتنی بر ولایت را تبیین کنیم.
آیت الله علم الهدی با اشاره به اینکه اختلاف میان برخی جریانهای سیاسی یک اختلاف سطحی نیست ادامه داد: ریشه این اختلافات یک مسئله عمیق و ماهوی است به این معنا که برخی میخواهند نقش رهبری را صرفاً به عنوان یک ناظر تقلیل دهند.
انتهای پیام/