مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: حدود ۶۰ درصد اصناف مشهد مصوبه ستاد مقابله با کرونا را رعایت میکنند.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: در بحث مشاغل اگر بخواهیم میزان همکاری آنها را در نظر بگیریم، حدود ۶۰ درصد اصناف مشهد مصوبه ستاد مقابله با کرونا را رعایت میکنند.
به گزارش جماران، امیر دلداری در گفتوگو با ایسنا در خصوص بازررسیهای صورت گرفته در ادامه اعمال محدودیتهای کرونایی با توجه به شرایط قرمز در مشهد اظهار کرد: روزانه ۲۵ اکیپ بازرسی متشکل از اداره اماکن، مراکز پنجگانه بهداشت، سازمان صمت، اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی در سطح شهر در حال فعالیت هستند.
وی در رابطه با نظارت بر مشاغل گروه یک افزود: مشاغل گروه یک نیز باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند. این گروها باید در صورت شلوغی و ازدحام نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی سختگیرانهتر عمل کنند.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد درباره بازرسیهای انجام شده از آغاز سال تاکنون بیان کرد: از ابتدای سال جاری ۶۶۰ اکیپ مشترک تشکیل دادهایم که این اکیپها ۲۹ هزار و ۹۱۶ بازرسی را درمورد مشاغل صنفی و غیرصنفی انجام دادند.
وی ادامه داد: در این بازرسیها ۱۱۷۷ اخطار کتبی صادر و ۳۹۰ فرم جریمه تنظیم و ۴۰۴ واحد نیز تا شب گذشته پلمپ شده است.
دلداری درباره آمار صنوف پلمپ شده از آغاز محدودیتها از ۱۹ فروردین سال جاری بیان کرد: ۱۹۷ فقره فرم گزارش بازرسی در صنوف گروه دو، سه و چهار به علت اجرا نکردن دستورالعملها و در گروه یک به علت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی، از آغاز محدودیتها تا روز گذشته تشکیل شد که منجر به پلمپ شده است. گشتهای ما به صورت روزانه ادامه دارد.
وی افزود: با توجه به شرایط مشهد در هفته آینده باید ارزیابی مجددی انجام شود که اگر دوباره به وضعیت نارنجی بازگشتیم، برخی از مشاغل میتوانند فعالیت کنند. در غیر این صورت اگر از وضعیت قرمز خارج نشویم، گشتهای ما کماکان ادامه خواهد داشت.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد در مورد بازررسی ها و طرح ویژه ماه مبارک رمضان خاطر نشان کرد: با توجه به فاصله زمانی کوتاه میان عید نوروز با ماه مبارک رمضان برنامهریزی ویژهای را در رابطه با طرح ویژه ضیافت انجام داده بودیم. در بحث تامین کالاهای اساسی مانند روغن و برنج و مرغ، تمهیداتی اندیشیده شده و کالاهایی با قیمت مصوب در سطح بازار هم از طریق شبکه صنفی و هم از طریق شبکههای توزیع عرضه شد.
وی در رابطه با بازرسی طرح ویژه ماه مبارک رمضان گفت: این طرح از ۲۱ فروردین ماه سال جاری آغاز شده و طی آن حدود ۱۹۵۰ فقره بازرسی صورت گرفته است. از این تعداد بازرسی ۳۲۲ فقره فرم گزارش بازرسی به ارزش ۱۲۰ میلیون تومان در بحث کالاهای اساسی مربوط به ماه مبارک رمضان تنظیم و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
دلداری در خصوص همکاری اصناف در اجرای مصوبات مقابله با کرونا تصریح کرد: در بحث مشاغل اگر بخواهیم میزان همکاری آنها را در نظر بگیریم، حدود ۶۰ درصد صنوف این مصوبه را رعایت کردهاند.
وی ضمن تاکید بر این نکته که « همکاری باید دوطرفه باشد و سلامت شهروندان و مردم در اولویت است»، بیان کرد: وقتی شهروندان فقط برای امور ضروری از خانه خارج شوند و دیگران در خانه بمانند و مراعات کنند، مراجعه به واحدهای صنفی نیز کمتر خواهد شد و زمانی که فرد فروشنده ببیند مشتری ندارد، مغازهاش را تعطیل میکند.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد ادامه داد: پلمپهایی که در نتیجه عمل نکردن به مصوبات صورت میگیرد، ۱۰ یا ۱۵ روز پس از پایان محدودیتها اجرا خواهد شد.