فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه تربت‌حیدریه در این مراسم گفت: در حرکت مومنانه مردمی، هزار و ۵۰۰ بسته اقلام معیشتی توسط سپاه این ناحیه و یکهزار بسته کمک مردمی برای خدمت رسانی به اقشار نیازمند توزیع می‌شود. 
سرهنگ پاسدار علی نیک‌یاد ارزش ریالی هر بسته معیشتی را پنج میلیون ریال ذکر کرد و افزود: پیش از این نیز در نیمه ماه شعبان هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی هر یک به ارزش تقریبی سه میلیون ریال توسط حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج بین جامعه هدف توزیع شد.
وی در مورد نحوه اجرای رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه اظهار داشت: مرحله اصلی این رزمایش امروز با محوریت قرارگاه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی و مرحله بعدی نیز در سالروز ولادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) اجرا می‌شود.

وی ویروس کرونا را به ۲ روی یک سکه تشبیه کرد و گفت: یک روی آن بیماری و گرفتاری و از دست دادن عزیزان و روی دیگر آن ایجاد همدلی و مواسات و خلق حماسه‌های زیبا و به یاد ماندنی و انجام کارهای جهادی است.
سرهنگ نیک‌یاد افزود: پیام دیگر این ویروس نشان دادن ناتوانی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در مقابل یک ویروس کوچک است که در باتلاق کرونا گرفتار شده‌اند و هیمنه پوشالی آنها در هم شکسته است.

وی به فعالیت‌های انجام شده برای مبارزه با کرونا در تربت‌حیدریه اشاره کرد و گفت: ضدعفونی منازل، کوچه‌ها و خیابان‌ها به صورت شبانه، انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه، تهیه، تولید و توزیع اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده و انجام رزمایش کمک مومنانه از جمله این اقدات بوده است. 
وی ادامه داد: از اوایل اسفند پارسال گروه‌های خودجوش مردمی، هیات‌های مذهبی، گروه‌های جهادی و طلاب در یک تیم واحد با عنوان قرارگاه پدافند زیستی شهید سلیمانی سازماندهی شده و علیه شیوع کرونا به مبارزه پرداختند.
سرهنگ نیک‌یاد افزود: ۲۴ گروه بطور مستمر و شبانه ضدعفونی معابر را انجام ‌دادند و گشت امنیتی محله محور نیز به گشت‌های سلامت محله محور تبدیل شد.
وی ادامه داد: از اوایل اردیبهشت ماه جاری نیز با تغییر پروتکل‌ها، ضدعفونی معابر محدود شد و در مناطق صرفا آلوده و طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌گیرد.
وی گفت: در اجرای تفاهم‌نامه با دانشگاه علوم پزشکی ۲۰۰ تیم از بسیجیان آموزش دیده و مامور شدند با مراجعه به مراکز بهداشتی به نگهداری بیماران کرونایی کمک کنند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه تربت‌حیدریه افزود: همچنین تیم‌های بسیج اداری در قالب ۲۷ تیم آموزشی و ۱۵ تیم ایست و بازرسی در مبادی ورودی و خروجی شهر غربالگری را در کنار تیم‌های هلال احمر و علوم پزشکی انجام دادند.
وی ادامه داد: کمک به غربالگری و پایش افراد در سامانه سلامت دیگر اقدام بسیجیان بود و در مجموع ۴۰۰ نفر در این طرح‌ها مشارکت داشتند که در ۱۵ روز بیش از ۹۵ درصد جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه را غربالگری کردند.

وی از تهیه و تولید ۲۰ هزار بروشور محتوای آموزشی، راه‌اندازی ایستگاه غربالگری و تب سنجی و نقش آفرینی در فضای مجازی، تغسیل و کفن و دفن متوفیان کرونا توسط طلاب بسیجی، تولید و توزیع رایگان ۵۰ هزار ماسک و ۴۰ هزار بسته بهداشتی، به عنوان دیگر اقدامات جهادی بسیجیان یاد کرد.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزاری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری مشهد واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.